Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nők akiknek van már gyerekük,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők akiknek van már gyerekük, kinek kellenek?

Figyelt kérdés

Számomra kizárt dolog,hogy olyan nővel létesítsek kapcsolatot,akinek már van gyereke.Az a nő annak idején ész nélkül választott a "vagány"kategóriából és most kell egy idióta,hogy nevelje a gyerekét.

Egye meg minden nő amit főzött!!!

Miért nevelné egyetlen férfi is a szeretet,szerelem és egyéb címszó alatt más fattyát?!

Ebbe csak szánalmas önbecsülés nélküli idióták mennek bele.

2013. júl. 25. 11:32
 51/107 anonim ***** válasza:
90%
ja ,és képzeld,2 gyereket nevelek egyedül,mert apukának sok volt a gyerek zaj,meg hogy nem tud pihenni nyugodtan,stb,és inkább lelépett egy huszonéves k.urvával...de a 2. gyereket ő akarta annyira,nem én,csak szerettem,meg jól megvoltunk-5 évvel ezelőtt-és bevállaltam.És nekem nem kell pótapuka...még véletlenül találnék egy ilyen i.diótát mint amilyen te vagy...:-D
2013. júl. 25. 13:24
 52/107 A kérdező kommentje:

# 50

Most látom,hogy ezt elnéztem:"Egy anyuka rib..c??"

Elnézést!

2013. júl. 25. 13:24
 53/107 anonim ***** válasza:

óóó, menj már...szeretnél te 32 lenni, az egyszer szent, hogy 18-nál nem vagy több...

És ha már bajod van, akkor előre rendesen nevezd meg azokat akikkel bajod van, ne általánosítgass...mert attól, hogy van egy-két riiiibanc anyuka, még minden magára maradt anyuka nem lesz riiiibanc...te is paraszt vagy, mégsem következtetünk egyből arra, hogy minden pasi paraszt....

2013. júl. 25. 13:25
 54/107 anonim ***** válasza:
te NEM vagy 32...legfeljebb a fele
2013. júl. 25. 13:25
 55/107 anonim ***** válasza:
Remélem elválsz a leendő feleségedtől lesz majd 2-3 gyerek. És se te nem kelljél utána nőnek (nehogymár a Te gyerekedet kelljen néznie vasárnaponként!) az exed meg találjon MAGÁNAK egy pasit aki meg ott rúgjon a kölykeidbe ahol tud.
2013. júl. 25. 13:26
 56/107 A kérdező kommentje:

# 51

Ilyet mint én nem találsz,ha keresel sem...

Na de inkább azt fejts ki nekem,hogy most mire számítasz,mit szeretnél,és egyáltalán gondold végig hogy kerültél idáig!Ez a felelősség.A mult az mult,de ilyen hozzáállással felelőtlen maradsz

2013. júl. 25. 13:27
 57/107 A kérdező kommentje:

# 55

Reméled,hogy esetleg rosszul járok...rosszat kívánsz nekem?!

Na ez téged minősít

2013. júl. 25. 13:28
 58/107 anonim ***** válasza:
51 vagyok...hát te pont nem az az ember vagy,akivel ezekről a dolgokról elbeszélgetek...forrj csak magadban :-D
2013. júl. 25. 13:30
 59/107 anonim ***** válasza:
na én léptem innen...ez full h.ülye...azt sem tudja már miről beszél...32 éves...akkor meg jól be lehetsz szívva ...h.ülye gyerek
2013. júl. 25. 13:31
 60/107 A kérdező kommentje:
Ok majd forrok magamban.....
2013. júl. 25. 13:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!