Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok ha tudnátok hogy nem lesz még évekig pasitok, megnövesztenétek a punciszőrötöket?
már annyira belefáradtam borotválni
a hónaljamat még valahogy megcsinálom de inkább hosszú gatyában járok hogy a lábaim ne kelljen meg középen.
engem nem zavar a szőr ez tényleg olyan gáz? úgyse látja senki... max. ha bekerülök az intenzív osztályra de csaknem
úgyse lesz pasim még évekig mert ronda vagyok és a hasonló kaliberűekre még nem tudtam ráfanyalodni, ahhoz még több idő kell érzem
szóval ha így lennétek, ti azért gondoznátok naponta a szőrt, vagy csak ilyen 2-3 hetente mint most én?
Naponta minek? Ha neked így kényelmes, csináld így.
Nagyobb gond az "úgyse lesz pasim..." kezdetű mondat. Azzal kellene inkább kezdeni valamit.
nem kell még így egész jól elvagyok pasi nélkül.
azért írtam hogy jó hosszú ideig még nem lesz, mert nincs még olyan őrületes hiányom hogy valaki annyira kelljen hogy feladjam az elveimet
Ha nem tartod magad rendben ne is várd, hogy majd egy pasi szépnek találjon. Tudod ép test ép lélek.
A palit meg annyira ne várd, mert mindig a legváratlanabb pillanatban jelentkezik.
Amúgy meg amíg szingli voltam(tény nem volt sok idő), én addig is ápoltan tartottam magam. Nem fontos mindennap szőrteleníteni, bőven elég 3-4 naponta ha borotvát használsz, ha meg gyantát, akkor szinte elég 2-3 hetente. Ezért is javaslom, hogyha nem akarsz ezzel foglalkozni akkor inkább gyantáztass otthon vagy kozmetikusnál.
De ez tényleg csak a te szíved joga, szóval bármit is mondunk eléggé kicsi az esély rá, hogy úgy is döntesz.
Már az elejétől fogva borotválom(néha gyantázom).Már 11-12 évesen se tetszett,hogy ott szőr van.Régen teljesen simára,olyan 16 éves koromtól meg hagyok egy kis csíkot.Heti 2-3szor szedem le.
Lábaimmal én is így vagyok,ha egyedül vagyok néha sumákolok,de hosszú nadrágos évszakban,egyedülállóként se bírom ki egy hétnél tovább szőrösen.
Nem gáz,ha nincs hozzá kedved,motivációd sincs akkor ne borotváld.
naponta?? :D
Ha nem látja senki miért fontos?? Szedd le kb. 2 hetente, mert ha jobban megnő, akkor nehezen viszi a borotva :D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!