Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párotokkal együtt nyaralás. Jogos ha kiakadok ezen? Bővebben lent.21/L
"apcsolatból se lesz hosszú távon semmi! ha ennyire eltérőek az igényeitek akkor már régen rossz"
ennyire? eddig csak egy dologba tértek el az igények :DD
Ennyi irigy, megkeseredett vagy épp nagyképű , gonosz parasztot egy rakáson!!!
Ne törődj velük kérdező, teljesen jogos az igényed 4 év után és főképp mert meg is engedhetnétek magatoknak. És ha már itt tartunk: a nők ma rinyálnak, h hogy bánnak velük a férfiak, aztán elfelejtik, h már semmi gerincük, h férfiasabbak szeretnének már lenni, mint maguk a férfiak..... régen egy pasi szégyellte volna, ha nyilvános helyen nő fizet (főleg ha az a nő hozzá tartozik, kérdezzétek csak meg az idősebb pincéreket, majd azok megmondják), ma meg nagyon divatos azzal kérkedni, h mekkora gusztustalan skótok ÉS A NŐK FIZETNEK NEKIK, MERT ŐK ISTEN AJÁNDÉKAI(és nem mellesleg ostobák is, mert nem látják, h fordítva ülnek a lovon,ha pl. az iyen kapcsolatokból együttélés lesz és anyuci otthon nem akarja elismerni férfiúi fennhatóságukat, akkor nagyon meg vannak sértve és nem értik szegényeim :-). Lásd a válaszolók közt a prototípust, akinek a barátnője egyszer nyaralni akart -vagy nem tudom pontosan, nincs kedvem visszanézni azt a bugyuta fröcsögést- erre rögtön kirúgta a pénzéhes kis lotyót. Még azt is kinézem belőled, h kért tőled 2 gombóc fagyit, te meg: hogyan, mindjárt 2-őt, te pénzéhes pi..a??? :-)
Neked is szép párod lehet kérdező, ha 200 e-res fizuval engedi, h az üdítődet te fizesd - akkor mit akarsz az ilyennel nyaralni?? Még ha véletlenül együtt laknátok pár napig, esetleg két üdítövel mínuszban lenne :-)). Próbáld csak ki, mondd, h találtál jó helyet és kifizeted az egészet (és persze tettél el költőpénzt is, mert még megijed, h neki kell :-)), mindjárt nem lesz gond a szabi kéréssel :-). Nem azt mondom, h el kell várni, h a teljes nyaralást ő fizesse (bár van olyan is azért 4 év után, de persze fiatalok vagytok, úgyhogy ez más tészta), mert ugye te is dolgozol kedves kérdező? Szóval ha így van, akkor nem igaz, h egy év alatt ne tudtatok volna egy kisebb nyaralásra (jó, lehet nem olyanra, mint a külföldi munkahelyével dicsekvő százezres, csak el ne vesszen a széf kulcsa :-))!) összespórolgatni - akkor milyen jövőtök van együtt? Ha meg nem terveztek közös jövőt, csak szórakoztok, hát akkor pont nem igen valósítjátok meg a célt :-).
Esetleg még az lehet, amit az egyik válaszoló írt, lehet csak a Balatonra nem szeretne, próbáld meg és bízd rá, hátha ő talál neki jobban megfelelő helyet, vagy nem nyáron,hanem ősszel - végül is neki is jól kell ott éreznie magát, nemcsak neked. Bár nem tartom valószínűnek, h ez lenne a gond.
Pusztán ebből nem vonhatsz le persze messzemenő következtetéseket, de azért ha valaki szeret valakit, akkor megpróbálja a vágyait teljesíteni (amit lehet, és talán az 1 hét Balcsi KÖZÖS finanszírozással ez a kategória).
És igen, ha kiderül, h sajnál rád költeni bármit is, akkor menj csak el a barátnőiddel, ő meg üljön otthon, aztán majd elmeséled, milyen klasszul szórakoztatok.
A szexrobotot meg nem tudom szó nélkül hagyni, szóval: szexrobot, te egy akkora irigy nyomi vagy, h az már egészen komolyan röhögnivaló!
ATYAÚRISTEN hogy itt mennyi sötét ember van...
kedves kérdező: megértem a problémádat teljesen. Nálunk is ez a probléma, hogy én szeretnék vele nyaralni vagy kirándulni menni, de tényleg nem az lenne a lényeg, hogy most akkora összeget ráköltsön a dologra, plusz én állnám a felét természetesen, csupán annyi, h 2 és fél év után el tudjunk menni együtt valahova. Ha ülünk egész nap a tóparton és az otthonról hozott szendvicseket eszük, az is oké, a szándék a lényeg. Én a szüleimmel gyerek koromban sokat voltam nyaralni. Soha nem voltunk nagyon tehetősek, de mindig elmentünk együtt egy hétre. Otthonról vittünk alapanyagokat és potom pénzből kihoztuk a dolgokat. Oké, nem mondom h nem kellett áldozni rá semennyit, de hát a jó magyar ember azt szereti, ha minden ingyééé van...
Igazából nem az bánt, h nem megyünk, hanem egyáltalán igénye sincs rá. Neki kell hogy ott legyenek a haverok is.
most mit sír a szátok csajok?! nyomott valaki pisztolyt a képetekbe, hogy már pedig azzal meg azzal a palival kell lenned vagy baj lesz?
saját döntés! mindenki egye meg amit főz! a "normális" sose kell, utána meg sír a szátok, hogy ez meg ez van...
ma 16:43
szerintem pedig azok az emberek a hülyék akik a másik megismerése nélkül összeállnak. mert ha ugyan még nincs is mód arra, hogy megismerd a másikat, de ha látod hogy nem megy akkor minek erőlködni? már ne is haragudj, de meg is ba*szhatod a szerelmet! ideig-óráig összetart két olyan embert akik nem illenek össze, de hosszú távon kevés a "szerelem".
tudod mi lesz ebből a sztoriból? a csaj sipákol hogy miért nem megyünk ide-oda mert neki igénye lenne rá, a pali meg úgy fogja értelmezni, hogy csak nyavalyog.
a "normális" sose kell, utána meg sír a szátok, hogy ez meg ez van...
ki számít normálisnak? meséld már el, mert nem igazán tudom mi alapján kell megállapítani
16:56os, te aztán jó sötét alak lehetsz, vagy életedben nem volt kapcsolatod - vagy mindkettő:
"szerintem pedig azok az emberek a hülyék akik a másik megismerése nélkül összeállnak"
Mit jelent az összeállnak kifejezés? Máskülönben hogy a jó büdös francba ismernék meg egymást?! Messziről nézegetnék a másikat, vagy kérdőiveket töltögetnének? - mikor lehet összeállni?, fejtsd már ki, mert nagyon érdekelne a zavaros mondanivalód mögötti elgondolás......
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!