Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Párotokkal együtt nyaralás....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Párotokkal együtt nyaralás. Jogos ha kiakadok ezen? Bővebben lent.21/L

Figyelt kérdés
Arról van szó, hogy már lassan négy éve vagyok a barátommal, de még egyik nyáron se mentünk sehová, ami azért huszon évesen már elég zavaró, pedig nem vagyok az a nagy party arc. Szerintem sajnálja rá a pénzt esküszöm, pedig csak a saját részét kellene állnia. És csak a Balatonról lenne szó egy hétre. Ő viszont azt mondta, hogy két nap szabinál többet nem akar kivenni... az meg milyen nyaralás lenne?! Ennyi idő után nem tud velem tölteni egy hetet?! Azt a szabadságot meg előbb utóbb úgy is ki kell vennie. Egyébként sem visz soha sehova, pedig nem vagyok nagy igényű ilyen téren. Mit gondoltok erről, hagynom kéne és menni egyedül vagy a barátnőmmel, családommal? Úgy érzem így csak vesztegetem az időt élmények nélkül, mert rá hiába várok. Veletek volt már hasonló?
2013. jún. 27. 17:07
1 2 3 4 5 6 7 8
 41/80 anonim ***** válasza:
100%

drukkolunk neked, hogy összejöjjön a nyaralás

de egy kicsit gondolkozz el azon, hogy a pasid mit tisztel benned, mire vagy neki jó.

2013. jún. 27. 17:40
 42/80 anonim ***** válasza:
0%

"Utolsó: Az már a te gyökérséged, hogy 100 ezer forintból tudsz csak egy nyaralást kihozni...."

mi egy 7 re?? elmész egy jobb szórakozó helyre 30 ezer minusz... bemész a városba kávé/süti valami 5 ezer ... + a szálloda stb ... strandolni is kell ott kajálni is meg fagyi jég krém ...

meg lehet úszni oltóbból is bár nem tudom akkor tényleg maradandó élmény lesz a sátor szag :)

bammeg Tihanyon volt 120 ezer Ft 1 éjszaka .. jó mondjuk az szilveszter volt .. de akkor is

2013. jún. 27. 17:41
 43/80 A kérdező kommentje:
nekem pl az utazás ingyen van a szállás pedig kedvezményes, utána számolgatással nagyon max 40ezerből-ből kijönne az egész. a balaton partra meg nem épp disco miatt megyek. itt a lényeg a környezet változáson van, nem a luxus programokon, hogy ne mindig a négy fal között nézzünk a tv-t.
2013. jún. 27. 17:53
 44/80 anonim ***** válasza:
100%

Hát ne haragudj, de szerintem gáz, ha csak ilyen baromi sok pénzből tudod magad jól érezni.

Igen is baromi jó nyaralást ki lehet hozni sátorozással is.

Nem kell 30 ezres bulikba menni, és akkor nem megy el egy hét alatt 100 ezer...

2013. jún. 27. 17:54
 45/80 anonim ***** válasza:

szexrobot vagy

szexrobot vagy

szexrobot vagy

erre a bizonyíték, hogy a pasid nem hajlandó invesztálni egy belföldi nyaralásba sem.

2013. jún. 27. 17:57
 46/80 anonim ***** válasza:
100%

"elmész egy jobb szórakozó helyre 30 ezer minusz... bemész a városba kávé/süti valami 5 ezer ... + a szálloda stb ... strandolni is kell ott kajálni is meg fagyi jég krém ... "

Ez nagyon érdekes, ugyanis ha mi a nyaralásra spórolunk, akkor nem megyünk el 30ezerből diszkóba(amúgy se...), a városban sem kötelező mindig sütizni, főleg nem ötezerből, ha meg nagyon pénz híján vagyunk, és elmegyünk nyaralni egy hétre, akkor inkább nem eszünk fagyit minden nap, maximum csak kétszer valami olcsót, mert NEM A PÉNZ A FONTOS, HANEM AZ, HOGY EGYÜTT LEGYÜNK.

Mikor fogjátok fel, hogy a Kérdezőnek is csak ez a vágya?

2013. jún. 27. 18:01
 47/80 anonim ***** válasza:
0%
Anyagias vagy kérdező.
2013. jún. 27. 18:14
 48/80 anonim ***** válasza:
0%

""elmész egy jobb szórakozó helyre 30 ezer minusz... bemész a városba kávé/süti valami 5 ezer ... + a szálloda stb ... strandolni is kell ott kajálni is meg fagyi jég krém ... "

Ez nagyon érdekes, ugyanis ha mi a nyaralásra spórolunk, akkor nem megyünk el 30ezerből diszkóba(amúgy se...), a városban sem kötelező mindig sütizni, főleg nem ötezerből, ha meg nagyon pénz híján vagyunk, és elmegyünk nyaralni egy hétre, akkor inkább nem eszünk fagyit minden nap, maximum csak kétszer valami olcsót, mert NEM A PÉNZ A FONTOS, HANEM AZ, HOGY EGYÜTT LEGYÜNK.

Mikor fogjátok fel, hogy a Kérdezőnek is csak ez a vágya?"

azta ennyi erővel maradjanak otthon és együtt lesznek... de nem tudom milyen élmény az mikor megkívánsz egy fagyit vagy egy sört és nem tudod megvenni ... este szól a zene és nem tudsz bemenni ...

a strandot nem sorolom ide mert biztos van nyilvános is .. de ha maradandó élményt akarsz ott bammeg: FIZETNI KELL ... hajókázás de még egy vízi biciklit se adnak ingyen ... de pl egy vízi park ... első nekifutásra ide vinném b nőmet ... hullám fürdő nagy csúszda 2 fő 30 ezer el is kell jutni tötötö 40 - 50 ezer ft egy nap én egy 7 re 100 ezret mondtam

jó persze más más korosztályba máshogy megy

2013. jún. 27. 18:15
 49/80 anonim ***** válasza:
100%

Hűűű,de témára léptél !

Nekem volt egy ilyen pasim,és ráment 6 évem. Tanultunk,ez volt a kifogás. Majd elkezdtünk dolgozni,akkor sem változott.Otthagytam,Egy év után öszejött egy csajjal,elvette feleségül,és rakták fel az utazgatós képeket. De szerintem lecseng nagy lamur,és újra csak olyan lesz mint ég.

Szóval,egy szó mint száz ! Jól érzed szerintem,fecséreled az idődet. Menj a barátnőddel,és keress újat.Mert van olyan aki majd elmegy veled mindenhová és akivel önfeledten tudod tölteni az idődet.Akinek nem kell könyörögnöd,hanem ő szervezi majd a programokat,hogy nem laposodjatok el. Hajrá,ne járj úgy mint én !

2013. jún. 27. 18:17
 50/80 My Conserve ***** válasza:
100%

Ezt így kívülről nehéz megmondani.

Lehet, hogy a párod nagyon zsugori, de ezt szerintem te is látnád rajta.

Az is lehet, hogy a munkahelyén befenyítette a főnöke, hogy most nem mehet el nyaralni.

Az is lehet, hogy éppen gyémántgyűrűre, kocsira, lakásra vagy effélére gyűjt, és már csak egy kicsi van hátra.

Az is lehet, hogy devizahitelt vett fel, és most nehéz helyzetben van. Vagy lehet, hogy épp az utolsó részleteket fizeti. Téged meg nem akart ezzel aggasztani.

Az is lehet, hogy titokban szerencsejátékos, és minden pénzét eljátssza.

Az is lehet, hogy már nem szeret.

Az is lehet, hogy egyszerűen csak úgy nevelték a szülei, hogy legyen takarékos. Ha sohase mentek el nyaralni gyerekkorukban, vagy a nyaralás csúcsa a pesti állatkert volt, meg egy hétvége a nagymamánál, akkor egy hét Balaton sok lehet neki.

Lehet, hogy csak nem tud úszni, és fél, hogy ez kiderül. Vagy fél a szúnyogoktól, vagy attól, hogy a fürdőruhás csajok kinevetik a sörhasát. Vagy borzasztóan féltékeny, és fél, hogy a strandon valami kigyúrt pali lecsap rád.

Esetleg felvethetnéd, hogy menjetek nyaralni úgy, ahogy ő szeretné. Ha a Balaton nem jó, akkor találja ki ő, neked végül is a közös élmény a legfontosabb. Mesélje el, milyen lenne neki egy álomnyaralás! Aztán majd meglátjátok, mennyit tudtok abból most megvalósítani.

A lényeg az, hogy ezt meg kellene beszélnetek. Ha van valami jó ok a háttérben, akkor azt butaság elhallgatnia előled, hiszen ez a helyzet is árt a kapcsolatotoknak. Ha viszont nincsen ilyen ok, az nehezebb kérdés.

2013. jún. 27. 18:21
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!