Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Párotokkal együtt nyaralás....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Párotokkal együtt nyaralás. Jogos ha kiakadok ezen? Bővebben lent.21/L

Figyelt kérdés
Arról van szó, hogy már lassan négy éve vagyok a barátommal, de még egyik nyáron se mentünk sehová, ami azért huszon évesen már elég zavaró, pedig nem vagyok az a nagy party arc. Szerintem sajnálja rá a pénzt esküszöm, pedig csak a saját részét kellene állnia. És csak a Balatonról lenne szó egy hétre. Ő viszont azt mondta, hogy két nap szabinál többet nem akar kivenni... az meg milyen nyaralás lenne?! Ennyi idő után nem tud velem tölteni egy hetet?! Azt a szabadságot meg előbb utóbb úgy is ki kell vennie. Egyébként sem visz soha sehova, pedig nem vagyok nagy igényű ilyen téren. Mit gondoltok erről, hagynom kéne és menni egyedül vagy a barátnőmmel, családommal? Úgy érzem így csak vesztegetem az időt élmények nélkül, mert rá hiába várok. Veletek volt már hasonló?
2013. jún. 27. 17:07
1 2 3 4 5 6 7 8
 11/80 A kérdező kommentje:
.. azt hittem rám érted, hogy anyagias
2013. jún. 27. 17:15
 12/80 anonim ***** válasza:
9%
kimasra ertettem volna, te hisztizel azon, hogy dolgozik es nem kolt rad eleget(burkoltam persze jomagyarnohoz hiven.:D)
2013. jún. 27. 17:16
 13/80 anonim ***** válasza:
43%
Hát figyelj én helyedbe elmennék a barátaiddal mivel te már megteheted(én még nem mivel a szüleimtől függök) élvezd ki ,és ne várj a barátodra ! És igen jogos hogy kiakadsz én is kiakadnák! 16L
 14/80 anonim ***** válasza:
56%

Érthető és jogos,de túlreagálod.

Mond el neki ezt mind.Beszéld meg vele

15/80 anonim ***** válasza:
18%

jó mondjuk tipikus női észjárás .. menjünk valahova .. igaz nincs egy vasunk se de az mindegy .. xd

mindegy kérdezőnk egy igazi nő :))

ezért nincs is most barátnőm ^^, de viszont van kocsim :D meg életem hah :D

2013. jún. 27. 17:17
 16/80 A kérdező kommentje:
sejtettem, hogy ezt hozzák ki belőle néhányan :D nem a pénz a lényeg miért nem lehet megérteni?? egy tartós komoly kapcsolatban nem várható el hogy legyenek közös élmények?? a nyaralás pénzbe kerül még ha a balatonról is van szó.. akkor nem értem miért kell anyagiasnak gondolni.
 17/80 anonim ***** válasza:
Azért a pasit nem kell bántani!Nehéz ám megtartani egy munkahelyet!
 18/80 A kérdező kommentje:
ki mondta hogy nincs egy vasa se?? szerintetek ha nem lenne egy vasa se akkor elvárnám tőle hogy azt a keveset a saját részébe kifizesse?? de itt nem erről van szó.. hanem hogy havi kétszáz ezerből csak magát tartja fenn és sajnálja arra hogy eljöjjön velem valahova. ergo... magától sajnálja. világos már?
2013. jún. 27. 17:20
 19/80 anonim ***** válasza:
46%
szegény kérdezőt szexrobotnak tartja a barátja.... de van kiút
 20/80 anonim ***** válasza:
50%

" nem a pénz a lényeg miért nem lehet megérteni??"

de csak a pénz a lényeg .. nagy baromság hogy a pénz nem boldogít .. pénz nélkül nincs boldogság ez van ... se nyaralás se autó se ház/lakás/ se kaja

anyám ez a női hozzáállás :///

1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!