Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párotokkal együtt nyaralás. Jogos ha kiakadok ezen?
Bővebben lent.21/L
Figyelt kérdés
Arról van szó, hogy már lassan négy éve vagyok a barátommal, de még egyik nyáron se mentünk sehová, ami azért huszon évesen már elég zavaró, pedig nem vagyok az a nagy party arc. Szerintem sajnálja rá a pénzt esküszöm, pedig csak a saját részét kellene állnia. És csak a Balatonról lenne szó egy hétre. Ő viszont azt mondta, hogy két nap szabinál többet nem akar kivenni... az meg milyen nyaralás lenne?! Ennyi idő után nem tud velem tölteni egy hetet?! Azt a szabadságot meg előbb utóbb úgy is ki kell vennie. Egyébként sem visz soha sehova, pedig nem vagyok nagy igényű ilyen téren. Mit gondoltok erről, hagynom kéne és menni egyedül vagy a barátnőmmel, családommal? Úgy érzem így csak vesztegetem az időt élmények nélkül, mert rá hiába várok. Veletek volt már hasonló?
erről egy showder klubos poén jutott eszembe: ...csókolom! kifogott halat már nem kell etetni... hát így bírtál járni!
2013. jún. 27. 18:41
62/80 anonim válasza:
Volt ilyen pasim, nekem a végén már a kertben sátorozás is jó lett volna, csak kettesben legyünk, pihizni. Aztán - nem ezért, ezer más ok miatt - szakítottunk, és azt mondta, hogy tanult ebből. Azóta külföldre viszi nyaralni a barátnőit, most már menyasszonyát. Nekem meg kevésbé lett kardinális ez a kérdés, szóval szerintem ezen a téren mindketten előnyünkre változtunk a kapcsolatunk után. De szerintem ezért jár az ember több partnerrel, mielőtt megállapodik valaki mellett, hogy párkapcsolati tapasztalatot szerezzen.
2013. jún. 27. 19:01
63/80 anonim válasza:
Mivel foglalkozik a párod? Ha 4-ig van a munkaideje és nem kell túlóráznia és hasonlók, akkor elég elképzelhetetlennek tartom, hogy ne engednék el szabadságra, főleg, hogy a szabadságot valamikor kötelező kivenni. Akkor ő mikor veszi ki az övét?
A másik meg, otthon lakik, ergo nem kell szinte semmire költenie, nehogy már havi 200.000-ből még ha spórol is valamire, egy hónapban ne engedhessen meg magának egy balatoni nyaralást.
Szerintem üljetek le beszélgetni, és ne hagyd, hogy mindenféle kamu-dumával lerázzon. Ha nem jutsz eredményre, akkor pedig szerintem egyértelmű, hogy neki a fontossági sorrendben te huszadrangú vagy, és nem hiszem, hogy ilyen kapcsolatban szeretnél még sokáig maradni....
2013. jún. 27. 20:21
64/80 anonim válasza:
most olvastam, hogy havi 200-at keres a párod. ha nem kell albérletet és rezsit fizetnie, hanem csak magára kell költenie akkor az elég jó pénz egy fiatalnak. jó nagy zsidó lehet, pont mint én :D bár nem szoktam a nők pártját fogni, de azért igazat kell adjak, mert ha az anyagiak rendelkezésre állnak és ideje is van akkor egy komoly kapcsolatba bele kell, hogy férjen egy közös nyaralás. nem gondolom, hogy egy hét balatonpartra el kell verni 100 ezret, mert olcsóbban is ki lehet húzni, úgy hogy tartalmas és szórakoztató legyen az az egy hét. de hát a te embered már csak ilyen :D
2013. jún. 27. 21:31
65/80 A kérdező kommentje:
utolsó, és még néhányan, végre valaki/knek leesik miről is szólt a kérdés :D köszönöm szépen, hogy egyet értesz és ezt a sok választ is ;)
2013. jún. 27. 21:37
66/80 anonim válasza:
Szexrobot kérdező örül, mert egyetértenek vele. (az egyetértés 1 szó)
2013. jún. 27. 21:43
67/80 A kérdező kommentje:
és megérkezett nyelvtan tanár válaszolónk is :) hajrá, hajrá gyik-en találsz még néhány embert akibe beleköthetsz, hogy nem tud írni. remélem van diplomád te retardált :D van jövőd a tanári pályán, mert cseszegetésben otthon vagy ;D
2013. jún. 27. 21:50
68/80 anonim válasza:
Egy nyaralás miért ilyen nagy ügy? Egyébként ha így hisztizned kell azért hogy elvigyen az már régen rossz....
Mi a férjemmel még egyszer sem voltunk nyaralni, mégse vinnyogok érte, mert felnőtt értelmes emberek vagyunk, tudtuk hogy eddig másra kellett a pénz. Idén augusztusban vagy jövő nyáron már talán el tudunk menni, de ha nem az se zavar.
Ha annyira kell a Balaton, menj egyedül, vagy a barátaiddal, családoddal. Ha akar akkor úgyis elvisz a barátod, ha nem , akkor meg miért kuncsorogsz?
27/N
2013. jún. 28. 11:19
69/80 anonim válasza:
Miért anyagias, aki elvárja, hogy x év után a párjával elmenjenek kikapcsolódni egy hétre? Szerintem a kérdező nem minden héten akar lemenni, csak a 365 napból 7 napot szeretne máshol tölteni azzal, akit szeret.
200.000 Ft! OMG A szüleim együtt nem keresnek annyit! Ráadásul a fiú a szüleinél él. Még ha 50-et oda is ad a szüleinek rezsire, akkor is 150-en. Ha van kocsi meg telefon, az max 50 lehet, ha csak nem telefonálgat Kambodzsába. Én kb 80-ból élek havonta, vagy annyiból sem. Fizetem a magánsulit, a lakhatást, étkezésemet és még is le tudok menni nyaralni. Akkor itt valahol hiba van.
2013. jún. 28. 11:23
70/80 anonim válasza:
szerintem itt már nem az a gond, hogy nincs rá pénz, hanem hogy a pasi nem akar vele elmenni nyaralni, és ezt nem képes felfogni a lány, csak könyörög, és rágja szegény srác fülét.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!