Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párotokkal együtt nyaralás. Jogos ha kiakadok ezen? Bővebben lent.21/L
Szegény kérdezö, jól kiforgatták a szavaid.
Aki nem tud szöveget értelmezni az minek jön fel, nem értem.
4 év alatt teljesen elvárható 1 egy hetes nyaralás.
Sajnos a barátodnak már rég rossz a hozzáállása,h nem képes kivenni pár nap szabit, amit össze lehetne kötni egy hétvégével. Azt se hiszem el,h ne tudná állni anyagilag a saját részét. Én eljesen megértelek, de csak vele tudod ezt megbeszélni. Ha nem, akkor tényleg önállósitsd magad és menj el a barátnöiddel.
24/l
"ha maradandó élményt akarsz ott bammeg: FIZETNI KELL "
Ez egy baromság.
Elmész Orfűre kempingezni. Gyönyörű hely, ott a tó INGYEN. Sört nem a kocsmában veszel, hanem a boltban, ahol feleannyiba kerül. Nem étterembe mész, hanem mondjuk veszel kaját és piknikezel, vagy sütögetsz vhol.
Ott van mellette az erdő, tök ingyen el lehet menni túrázni.
Sajnállak, hogy csak rengeteg pénzzel tudod magad jól érezni.
4 év alatt én háromszor is nyaraltam a barátnőmmel. Sőt. Nyáron az egy hét az jár. Év közben meg 1-1 hétvége, plusz koncertek, sportnapok.
Majd ha munkanélküliek lesznek, akkor lesik egymást egész nap, de most nem ez a téma.
Nem is értem hogy gondolhatja valaki ,hogy (ha komolyak a szándékai) nem viszi el a barátnőjét nyaralni. Közös pénzből közös élmények.
Élni tudni kell robotok!
"Szegény kérdezö, jól kiforgatták a szavaid.
Aki nem tud szöveget értelmezni az minek jön fel, nem értem.
4 év alatt teljesen elvárható 1 egy hetes nyaralás. "
de nem kiforgatás ... teljesen elvárható még akár több nyaralás is .. de ha nincs úgy keret rá akkor hogy???
és a kérdező 200 ezer ft ről beszélt/hó és a 200 ból kell még csomó mindent fizetni..
kérdező 1 hetet mondott és arra azt mondtam ha nagyon jól akarjuk magunkat érezni akkor az 100 ezer ft de akkor legyen 80 és akkor közepesen érezzük jól magunkat .. és lehet ez a 80/100 ezer neki sok .. erre bammeg a sok okos neki áll mondani a magáét ..
ha én elviszek egy lányt többet is elköltök mint 100 ezer és akkor tényleg élmény lesz a nyaralás :) de szerencsére osztrák fizetéssel meg lehet engedni ezt a "luxust"
"Ez egy baromság.
Elmész Orfűre kempingezni. Gyönyörű hely, ott a tó INGYEN. Sört nem a kocsmában veszel, hanem a boltban, ahol feleannyiba kerül. Nem étterembe mész, hanem mondjuk veszel kaját és piknikezel, vagy sütögetsz vhol.
Ott van mellette az erdő, tök ingyen el lehet menni túrázni.
Sajnállak, hogy csak rengeteg pénzzel tudod magad jól érezni."
jól van és akkor minden évbe Orfűre mész vagy mi? jó sütögetni is .. de jó vitorlás hajózni meg teszem azt séta repülőzni nem? áhh jólvan legyen igazad
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!