Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Párotokkal együtt nyaralás....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Párotokkal együtt nyaralás. Jogos ha kiakadok ezen? Bővebben lent.21/L

Figyelt kérdés
Arról van szó, hogy már lassan négy éve vagyok a barátommal, de még egyik nyáron se mentünk sehová, ami azért huszon évesen már elég zavaró, pedig nem vagyok az a nagy party arc. Szerintem sajnálja rá a pénzt esküszöm, pedig csak a saját részét kellene állnia. És csak a Balatonról lenne szó egy hétre. Ő viszont azt mondta, hogy két nap szabinál többet nem akar kivenni... az meg milyen nyaralás lenne?! Ennyi idő után nem tud velem tölteni egy hetet?! Azt a szabadságot meg előbb utóbb úgy is ki kell vennie. Egyébként sem visz soha sehova, pedig nem vagyok nagy igényű ilyen téren. Mit gondoltok erről, hagynom kéne és menni egyedül vagy a barátnőmmel, családommal? Úgy érzem így csak vesztegetem az időt élmények nélkül, mert rá hiába várok. Veletek volt már hasonló?
2013. jún. 27. 17:07
1 2 3 4 5 6 7 8
 31/80 anonim ***** válasza:
100%

Hát ha a pénz a baj, akkor ülj le vele és beszéljétek meg, hogy csináltok vmi olcsó nyaralást.

Elmentek vmi tó mellé kempingezni mondjuk. A kemping olcsó, a tóban ingyen lehet fürdeni, ha a környéken még van vmi erdő/város/stb., akkor oda is el lehet menni.

Vagy keressetek vmi last minute utat. Mi anno a barátaimmal 20 ezer forintért nyaraltunk egy hétig Görögországban, 40 ezerért Spanyolországban (és az utóbbiban még benne volt két étkezés is).

Nem csak többszázezer forintból lehet nyaralni....

2013. jún. 27. 17:26
 32/80 A kérdező kommentje:
köszönöm azoknak akik normális választ adtak és nem csak a "pénz" szót emelték ki az egészből. nem luxus nyaralásra vágytam, hanem egy hétre a balatonon egy kis bérelt helyen ahol szinte csak ágy van, amit olcsón is ki lehet hozni.
2013. jún. 27. 17:29
 33/80 anonim ***** válasza:
0%

"Mondom én, hogy téged a pasid csak a szex szintjén tart fontosnak. Az ingyen van."

miért a szex nem csak neki jó hanem mind a kettőnek ... a női észjárás befigyel megint :D

2013. jún. 27. 17:29
 34/80 anonim ***** válasza:
34%

kedves kérdező! a srác majd eldönti, hogyan osztja be a pénzét, nem Te tegyed ezt,

amúgy bírom, hogy nyaralás, tudod a mindennapok legyenek rendben, az élmény megette a fene, hogy csak abban a párnapban van, ha Neked a nyaralás a legfontosabb, akkor ennyi N

2013. jún. 27. 17:30
 35/80 anonim ***** válasza:
0%

"hanem egy hétre a balatonon egy kis bérelt helyen ahol szinte csak ágy van, amit olcsón is ki lehet hozni."

1 hét alatt úgy elmegy 100 ezer ft mint ha nem is lett volna :D már maga a lejutás és a vissza jövetel 1 tank benzin (jó esetbe) 50 Euró mínusz :)

2013. jún. 27. 17:32
 36/80 anonim ***** válasza:
100%
Utolsó: Az már a te gyökérséged, hogy 100 ezer forintból tudsz csak egy nyaralást kihozni....
2013. jún. 27. 17:36
 37/80 anonim ***** válasza:

"kedves kérdező! a srác majd eldönti, hogyan osztja be a pénzét, nem Te tegyed ezt, "

én csak azt próbálom elmagyarázni ho havi 200 ezer kb arra elég hogy fent tartsd magad (...) most hogy legyen már hogy káposzta is legyen meg a kecske is jó lakjon --> jelen esetbe a kérdező

38/80 A kérdező kommentje:
azért ennyit erről a híres magyar mentalitásról. azért kapom az oltást mert egy komoly kapcsolatban a párommal el szeretnék több év után menni nyaralni.. mintha ez akkora dolog lenne mindenki úgy csinál. bezzeg ha azt írtam volna hogy eszembe se jutott hogy vele menjek hanem inkább otthagyom akkor meg r...nc lennék. mindig ezek az előítéletek, meg a negatív hozzáállás. ne segítsünk, ne adjunk tanácsot, inkább mondjuk el mindennek. mit is vártam?! jellemző!
 39/80 anonim ***** válasza:
100%

34/38: Te mi a fenét akartál ebből kihozni? :D Annyira bírom az embereket, álszent az összes, olvasni is vicces volt néhány hozzászólást. Csak a megkeseredettek hurrognak le téged, a nyaralás és a kikapcsolódás igenis fontos, mindenképpen beszéld meg a barátoddal. Mi sem vagyunk gazdagok, sőt, mégis sikerül valamit minden nyárra megszerveznünk. Ha valaki ezt leszólja, az csak lusta ahhoz, hogy utánanézzen az olcsóbb ajánlatoknak, igen, nekünk is nagyon utána kellett járnunk, mindig ezt tesszük, de megéri. Miért vagytok ennyire megkeseredve, emberek? Mi is dolgozunk, mégis eljárunk ide-oda, sok mindenhez még pénz sem kell.

A lényeg: mindenképp próbálj a barátoddal beszélni még erről, ha nagyon nem megy, akkor sajnos nem jósolok ennek szép jövőt.

2013. jún. 27. 17:37
 40/80 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen annak aki ítéletektől mentesen válaszolt. további szép napot :)
2013. jún. 27. 17:38
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!