Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Párotokkal együtt nyaralás....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Párotokkal együtt nyaralás. Jogos ha kiakadok ezen? Bővebben lent.21/L

Figyelt kérdés
Arról van szó, hogy már lassan négy éve vagyok a barátommal, de még egyik nyáron se mentünk sehová, ami azért huszon évesen már elég zavaró, pedig nem vagyok az a nagy party arc. Szerintem sajnálja rá a pénzt esküszöm, pedig csak a saját részét kellene állnia. És csak a Balatonról lenne szó egy hétre. Ő viszont azt mondta, hogy két nap szabinál többet nem akar kivenni... az meg milyen nyaralás lenne?! Ennyi idő után nem tud velem tölteni egy hetet?! Azt a szabadságot meg előbb utóbb úgy is ki kell vennie. Egyébként sem visz soha sehova, pedig nem vagyok nagy igényű ilyen téren. Mit gondoltok erről, hagynom kéne és menni egyedül vagy a barátnőmmel, családommal? Úgy érzem így csak vesztegetem az időt élmények nélkül, mert rá hiába várok. Veletek volt már hasonló?
2013. jún. 27. 17:07
1 2 3 4 5 6 7 8
 21/80 anonim ***** válasza:
12%
arol van szo, hogy ebbol mast nem lehet nagyonn kiszurni.,nem visz el nyaralni ezert mar vesztegeted az idod?neked csak ez szamit?egy nyaralas?semmi mas?hat igen ebbol nem is tudom mimast lehet kiszurni...
2013. jún. 27. 17:21
 22/80 anonim ***** válasza:
41%
Kérdező ne itt hisztizz hanem ülj le a barátoddal beszélni.
2013. jún. 27. 17:23
 23/80 anonim ***** válasza:
13%

"hanem hogy havi kétszáz ezerből csak magát tartja fenn"

az lófax ... 700 Euró meg se lehet abból élni .. 1600 Eurót keresek egy átlagos hónapba .. 700 euróból a szomszéd városig nem lehet eljutni .. és abból még kaját kell venni számlák rezsi stb

24/80 gixxerman ***** válasza:
55%

Mit dolgozik a párod? Mert ha vendéglátásban akkor kicsit megértem, de akkor se lehet otthon ülni mindig!

Én tavaly asszem 6-7x voltunk együtt nyaralni! Igaz hosszú hétvégéket, de az profi volt együtt! Minden hétvégén kajálda stb.... Mire költ egyáltalán a párod? Hogy nem marad nyaralásra?

25/80 A kérdező kommentje:
az idő vesztegetést nem konkrétan erre a nyaralásra értettem. hanem arra hogy négy év alatt nem köt össze minket egy élmény sem, mert soha nem megyünk sehová. miért kell félreérteni?? szeretem őt nagyon. és nem "ő visz el nyaralni".. hanem mindenki a saját részét fizeti.
 26/80 A kérdező kommentje:
csak hétközben dolgozik, és csak 4-ig, szóval a hétvégééi szabadok.
2013. jún. 27. 17:25
 27/80 anonim ***** válasza:
Mondom én, hogy téged a pasid csak a szex szintjén tart fontosnak. Az ingyen van.
2013. jún. 27. 17:25
 28/80 A kérdező kommentje:
az hogy magát tartja fenn: otthon lakik, nem kell kajára, rezsire semmire költenie, csak a saját dolgaira, kocsi, telefon. így értettem
2013. jún. 27. 17:26
 29/80 anonim ***** válasza:
0%

"szeretem őt nagyon. és nem "ő visz el nyaralni".. hanem mindenki a saját részét fizeti."

ember 200 ezer ft :( ha elmentek nyaralni elmegy amit mondjuk fél vagy 1 év alatt félre tett ... aztán akkor a semmiért dolgozott 1 évig :x

30/80 gixxerman ***** válasza:
73%

Akkor passz... beszélj vele, és rágd a fülét!

És ne halgass a buzzancsokra itt!

1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!