Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Prostinál volt a férjem, mit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Prostinál volt a férjem, mit tegyek?

Figyelt kérdés
A férjem a hétvégén a haverjaival bulizott. Később rájöttem, hogy a buli után részegen igénybe vette egy prosti szolgáltatásait. Amikor kérdőre vontam, bevallotta. Azóta nagyon magam alatt vagyok, nem gondoltam, hogy valaha ilyen megalázó helyzetbe kerülök életem során. Nem tudom mit tegyek, van egy 14 hónapos lányunk és pocakban a második babánk, akit nagyon szerettünk volna. Most viszont úgy érzem, hogy összeomlott az egész életem. Ő nagyon teper és maga alatt van, azt mondja nem talál magyarázatot rá, én viszont undorodom tőle. Volt esetleg valaki hasonló cipőben?
2013. jún. 25. 11:14
1 2 3 4 5
 21/46 anonim ***** válasza:

Ismerek egy házaspárt. Már idősebbek, 50 körüliek. A rendszerváltás után a pasi elment külföldre dolgozni, megszedte magát, abból kezdtek el itthon vállalkozni. Egyszer szegény pasi kissé ittasan eldicsekedte, hogy ott jártak prostikhoz meló után. Az asszony véletlenül meghallotta. Nem csinált jelenetet, de úgy rendezte a dolgokat, hogy a vállalkozás, a ház, és minden amit később vettek az ő és a lánya nevére kerüljön. Most úgy beszél a pasival, mint a kutyával. Csicskáztatja, alázza, ahol csak tudja. Egyszer besokallt az öreg, részegen lefejelte az asszonyt, az meg feljelentette és elvitette a mentőkkel elvonókúrára, aztán a gyagyások közé. A környéken mindenki úgy hívja az asszonyt, hogy A sárkány.

Sosem tudhatjuk mi jön ki egy megalázott asszonyból, de hogy sok jó nem, az tuti. Főleg ha nem egy bamba, buta, nyámnyila liba.

2013. jún. 25. 16:00
 22/46 anonim ***** válasza:

"Semmi extra nem történt: kicsit kivolt (terhesség/kisgyerek időszakában egy pasiknál természetes)"

Azért megnézném a pali fejét, ha a csaj egy két - három év múlva - addig rendbe kapná magát, dögös cicát csinálna magából- azt mondaná neki, hogy " semmi extra nem történt drágám, kicsit ki voltam. Nagyobbik gyereknek a suli, a kicsinek az óvoda, nőknél ez természetes, kívántam, kipróbáltam mással. Na, és?" :)))

2013. jún. 25. 16:05
 23/46 anonim ***** válasza:
Férfiaknál és nőknél ez a dolog nem ugyanaz.
2013. jún. 25. 16:12
 24/46 anonim ***** válasza:

Nem ugyanaz? Miért is? Ha egy pasinak megalázó, ha a nője mással is kipróbálja, megcsalja, egy nőnek nem ugyanolyan megalázó? Ha bíztál valakiben, és az félrelépett, akkor a nő nézze el, mert "nem történt semmi extra", de ha a pasi a megcsalt fél, akkor már jogosan dobja el a r...ot?

Az egész pusztán történelmi kérdés, a férfiuralom középkori világában ugyebár az volt a lényeg, hogy biztosan a ház urától szülessen a gyerek, az örökös, hogy neki volt még balkézről egy tucat "fattya", az teljesen természetes volt. "Kár", hogy ma már nem élünk a sötét középkorban (amikor mellesleg volt olyan is, hogy az első éjszaka joga, vagyis bizony a hűbérúr simán elvehette az újdonsült arácska szüzességét, és ha megfogant tőle az asszony, akkor azt a férjnek nemhogy lenyelni, de még megtiszteltetésnek is kellett vennie :P). Nem ugyanaz, való igaz...

2013. jún. 25. 21:51
 25/46 anonim ***** válasza:
A prostituált egy férfi számára nem érzelmi/erkölcsi kérdés és nem számít félrelépésnek. Másként működünk.
2013. jún. 26. 05:58
 26/46 A kérdező kommentje:
Tény, hogy a másként működünk, ettől függetlenül nem gondolom, hogy csak azért,mert valaki férfi, elnézhető lenne egy ilyen bűn. Nem kötelező senkinek a házasság és a gyerekvállalás, ez egy döntés, amit magad hozol meg ( jobb esetben a férfi kéri meg a nő kezét, tehát ő teszi meg a lépést ebbe az irányba) és amelynek a következményeivel tisztában vagy, nem véletlenül nevezik megállapodásnak. Továbbra is undorítónak érzem a helyzetet és nem gondolom, hogy egy állapotos nőt így meg kéne alázni. Ettől függetlenül hosszú beszélgetéseink eredményeként adtam neki még egy esélyt. Ugyanis történt valami ,amit már régóta szerettem volna elérni, csak nem pont ilyen körülmények között: végre tényleg rájött, hogy mit veszíthet. Ugyanis egy hajszál választotta el tőle. És egy hajszál választotta el attól is, hogy olyan életet élhessen, amilyet "elvileg" szeretett volna. És most, hogy lett rá lehetősége, mégsem akarja. Hanem számomra meglepő módon hihetetlenül küzd a családjáért. Persze elfelejteni egy ilyen dolgot nem lehet, mert nagyon megbántott, de úgy döntöttem megadom az esélyt a családunknak, hogy idővel minden a régi lehessen. Köszönöm a sok választ!! :)
2013. jún. 26. 07:46
 27/46 A kérdező kommentje:
Ha újra megteszi, akkor meg tudja , hogy az mivel jár.Ez már az ő döntése.
2013. jún. 26. 07:49
 28/46 anonim ***** válasza:
Jól döntöttél. De ha így döntöttél, hogy megbocsájtasz, akkor soha nem szabad ezt a dolgot felhoznod. Nem lehet soha eszköz a kezedben támadásra, ha valamin vitáztok, mert akkor pokol lesz az életetek.
2013. jún. 26. 09:10
 29/46 anonim ***** válasza:
Szerintem is jól döntöttél.
2013. jún. 26. 10:37
 30/46 anonim ***** válasza:
Sajnállak...komolyan mondom szánalmas, hogy így döntöttél.......látja, hogyveled bármit megtehet, nem lesz következménye....csak gratulálni tudok! Gyereketszulni tudsz, de eszed aznincs! Sajnalom a gyermekeidet....
2013. jún. 26. 22:22
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!