Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Prostinál volt a férjem, mit tegyek?

Kirázott a hideg is, mikor elolvastam az írásodat.. (7 hetes babám van).
Ne hallgass az ostobákra, meg akik bántani akarnak, hülyeségeket írnak! Nem a Te hibád ami történt, nem veled van baj (gondolok itt erre a bunkóra, aki azt írta fogyjál le).
...és még én hittem azt, hogy milyen rossz nekem, mert a pasimnak írogat, hívogat az exe.
Elhiszem, hogy undorodsz tőle, de most a picike a pocidban a legfontosabb, ne idegeskedj. Tudom, hogy könnyű ezt írni, de gondolj rá. A többi ráér. Az a tahó férjed is. Én tuti megbüntetném.. egyszer. Mikor már azt hiszi, hogy minden OK.

11-es jól írja. Nálam tuti nem lenne az ami régen volt. Ezentúl nem lenne kocsmába mászkálás, részegedés.
Mekkora gyökér tahó, hogy terhesen ilyen megaláztatásban részesít. Úgyis meg fogsz neki bocsájtani, mert bolond vagy, bolondok azok, akik mind a gyerekre fogják, hogy miattuk maradnak együtt. Ha ezt megtudja majd később a gyereked tutod mi lesz? Mérges... (tapasztalat)....szóval gondold át még párszor..

Hat azt azert ne kepzeld, hogy benned a hormonvaltozas csak jokat hozott ki.
Amugy nalunk ugyanez megtortent: Csak annyi kulonbseg volt, hogy en elotte engedelyt "kertem". Mondtam, hogyha tovabbra is (b......) "turelmetlen velem", el fogok menni es megoldom magam. "Menjel csak, meg fizetem is!"
Aztan mentem. Masnap elmondtam. Akkor meg borult a bili, hogy mekkora szemet vagyok. Na ja tenyleg szemet voltam. Hiszen mar azert is b-tatott, hogy hogyan nyitok ki egy zacsko chipset... Mindegy, mit hogyan csinaltam, allandoan hibaztatott a semmiert.

A prosti nem fogja elvenni tőled, ő csak a munkáját végzi.
Emiatt nem lesz a szeretője.

11.es vagyok...
A terhesség alatt én visszafogtam magam, nem idegesítettem a páromat, szex is volt (olyankor is, mikor nem is annyira akartam, azért, hogy ne járjak így, mint a kérdező). Egyszer elment a párom haverokkal party-zni. Féltékeny voltam, bevallom. Megmondtam neki szépen, hogy én nem bánom, ha eljár, menjen. De vegye figyelembe, hogy én mennyi mindent feláldoztam a boldogságunkért, a babáért (ő akart már gyereket). A szabadságomat, a munkámat, a barátaimat, az alakomat, mindent ami addig nekem fontos volt, tehát ő is viselkedjen úgy... Én egy sz@*os csekket nem tudok elmenni normálisan kifizetni. Boltba sem mehetek bármikor. Terhesség alatt is rosszul voltam, fájt minden. Alig bírtam mozogni, pedig nem lettem egy 100 kilós bálna.
Ha megtudnám, hogy mindeközben a párom egy k...val hempergett, hát nem is tudom mit tennék, de hogy meggyűlölném, az millió százalék.
Á, ez brutális nagyon. Nagyon sajnálom a kérdezőt, mert meg van kötve a keze. Ezért jó a pasinak, fogja magát és ha kedve tartja ke*él egyet, míg a nő otthon építi a boldog kapcsolatot, neveli a gyerekeket. Ha meg kiderül jobb esetben a nő el sem tudja hagyni, ha mégis megteszi, ott marad a gyerekekkel, magánélet nulla, normális új kapcsolat szinte kizárt, a pasi meg azon kívül, hogy fizet a gyerekekre ke*élhet tovább ésszel-ész nélkül, ku...ázhat, éli világát. Sokáig lenéztem azokat a nőket, akik elhagyják a férjüket, és a nyakán hagyják a gyereket, de ilyen pasi még ezt is megérdemli. Kajakra. Ha már az asszonyra nincs tekintettel, legalább a gyerekeket tartotta volna többre a f@rkánál.

10es vagyok megint.
Szerintem lehet egy nő a gyerekszülés környékén akármilyen hárpia,ha az ember szereti(én pasi vagyok),akkor nem fogja megcsalni soha.Ez ilyen egyszerű,esmmi más nem lényeg.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!