Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan szokhatnék le arról hogy a férjem mellett ne tartsak fiatalabb srácokat szeretőnek?
Figyelt kérdés
A férjem már eléggé lapos szex terén.Viszont én a szex megszállotja vagyok,csinos vagyok és jól nézek ki ez tudom magamról.A fiatalabb férfiak,srácok oda vannak értem.A férjem jelét sem mutatja...így erre kényszerültem,bár tudom ez így nem normális és nem mehet a végletekig.
36/N
2013. jún. 14. 20:02
1/14 anonim válasza:
Agyilag nem lehetsz toppon, he nem tudod ez normális e így avagy nem... Kapard el magad, ha nem tudod mi lenne a helyes és miért.
2/14 anonim válasza:
És kit érdekel?
Ez vagy te.
Én nem ítéllek el,de legjobb,ha nem hazudsz senkinek és elválsz.
3/14 anonim válasza:
Elözö tanulj meg olvasni....kérdező,miért vagy a férjeddel?
4/14 anonim válasza:
20:17-es mit is kéne elolvasnom még???
5/14 anonim válasza:
Igen, írta h nem normális, de ez csak kamu, önáltatás, meg szépítés. Neki ez így jó! Kényelmes blabla... Rohadtul nem tudja mi a helyes, mert azt tenné akkor nem átbaxna valakit, a férjét.
6/14 anonim válasza:
1.:férfi vagy
2.:a válaszokra vered?
7/14 anonim válasza:
Hát mivel már most sem vagy egy mai csirke, és a fiatal srácok azért vannak oda érted, mert nem kell előtted lerakni semmit az asztalra, mégis könnyen d.gható vagy, talán még egy két évig mehet a dolog, aztán sajnos már az olcsóságod se lesz elég.
8/14 anonim válasza:
Hat, a legjobb noket is unja valaki :) mint teged a ferjed. Mi tart meg ossze vele?
9/14 anonim válasza:
Csak egy öregedő luvnya vagy, akinek van még néhány "szép" éve, aztán jó lesz majd a férjed is, aki néha rád néz. Miért nem hagyod el, ha ennyire nem vagy vele boldog? Gondolom a pénze miatt, mert ha nem így lenne, el sem tudom képzelni, mi tarthat mellette, miért nem léptél már régen, ha neked nem felel meg a férjed?
10/14 anonim válasza:
Nagyon egyszerű. Ne találkozz a fiatal pasikkal kettesben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!