Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Prostinál volt a férjem, mit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Prostinál volt a férjem, mit tegyek?

Figyelt kérdés
A férjem a hétvégén a haverjaival bulizott. Később rájöttem, hogy a buli után részegen igénybe vette egy prosti szolgáltatásait. Amikor kérdőre vontam, bevallotta. Azóta nagyon magam alatt vagyok, nem gondoltam, hogy valaha ilyen megalázó helyzetbe kerülök életem során. Nem tudom mit tegyek, van egy 14 hónapos lányunk és pocakban a második babánk, akit nagyon szerettünk volna. Most viszont úgy érzem, hogy összeomlott az egész életem. Ő nagyon teper és maga alatt van, azt mondja nem talál magyarázatot rá, én viszont undorodom tőle. Volt esetleg valaki hasonló cipőben?
2013. jún. 25. 11:14
1 2 3 4 5
 1/46 anonim ***** válasza:
9%
Mit tegyél? Vizsgáld felül az érzéseidet. Ha szeretsz valóban úgy IGAZÁN, akkor azt akarod, hogy ő jól érezze magát. Ha ehhez az kell, hogy ő prostihoz menjen, akkor te ezt elfogadod, ha IGAZÁN szereted őt. De ha ez neked fáj, akkor az iránta érzett szereteted kisajátító, birtokló jellegű. Tehát gondolkozz el, hogy kit is szeretsz igazán. Ha őt, akkor megbocsátasz neki.
2013. jún. 25. 11:20
 2/46 anonim ***** válasza:
88%
Ha szerelemmel szeretsz valakit, akkor szerintem egészséges érzés az, hogy birtokolni is akarod egy kicsit, nem?
2013. jún. 25. 11:23
 3/46 anonim ***** válasza:
24%
De, csak itt már házasságról van szó, ahol biztos túl vannak már a rózsaszín ködös szakaszon.
2013. jún. 25. 11:26
 4/46 anonim ***** válasza:
36%
Szerintem ez annyira nem borzasztó.Nem csalt meg nem hagyott el csak igénybe vett egy szolgáltatást ... Szerintem ez nem utat arra hogy nem szeretne vagy rossz veled az ágyban.Tudom nem kell az alkoholra fogni de részeg volt és azóta megbánta.Házasok vagytok van/lesz 2 gyereketek.Nem jó dolog nyilván de tedd túl magad rajta mert annyit nem ér hogy most minden elb*szódjon
2013. jún. 25. 11:32
 5/46 anonim ***** válasza:
52%
Szerintem ez még megbocsájtható, de többet ne engedd meg lerészegedni.
2013. jún. 25. 11:33
 6/46 anonim ***** válasza:
44%
Nem történt tragédia, sok férfi jár prostihoz csak nem bukik le, attól még szeret téged!
2013. jún. 25. 11:35
 7/46 anonim ***** válasza:
27%
Túlzottan meghíztál le kell fogynod.
2013. jún. 25. 11:38
 8/46 anonim ***** válasza:
100%

Ezek szerint a legtöbb válaszadó szerint a kedves kérdező hölgy is nyugodtan elmehetne mondjuk egy chippendale fiúhoz és igénybe vehetne egy kis extra szolgáltatást valahol, mondjuk egy erotikus masszázst egy profitól (férfitől)? Az én szememben ez igenis megcsalás. Ami enyhítő körülmény volna, ha magától elmondta volna. Részeg volt, rendben, és ez mentség? Minek issza le magát valaki annyira, hogy ne tudjon önkontrollal cselekedni?

Kérdező, én a te helyedben tartanék egy szünetet ebben a kapcsolatban. Addig, amíg ezt megemészted idő kell, és egy kevés távolság szerintem. Persze rendszeres találkozások és megbeszélések mellett. Hagyd egy kicsit "teperni", hagyd, hogy átérezze, mit is tett. Ha gerinces ember és szeret, akkor úgy fog viselkedni, hogy mindenképpen visszanyerjen és egy életre leszokik a hasonló "hibákról". Ha te tartasz egy kis távolságot tőle (akár ha van hová menned, pl. szülőkhöz, egy pár hétre el is költözhetsz "látogatóba"), és ezt kibírja anélkül, hogy tetézné, amit tett, és tisztességes férjként és apaként viselkedik akkor is, akkor megérdemel egy utolsó, második esélyt. Amennyiben némi idő és átgondolás után te is úgy érzed, hogy tudnád még szeretni, ha soha többet nem csinál még csak hasonlót sem.

2013. jún. 25. 11:55
 9/46 anonim ***** válasza:
30%
11:55 Hogyan tarthatna szünetet a kérdező, ha közös gyerek van, és a második már úton van? OMG
2013. jún. 25. 11:58
 10/46 anonim ***** válasza:

Szerintem meg fogz neki bocsájtani.

Mert ott a közös élet,a 2 gyerek,stb.

De nem hinném,hogy nem fog megint megtörténni.Szóval ezek után gyakori érzés lesz,ami most van.

Bár én sajnállak,mert nem hinném,hogy megérdemled.De sokszor van ilyen,hogy kis gyerek van,és megromlik a házasság.És 99%ban ilyenkor a pasi lép félre.(ezt pasiként mondom,sok szemét van köztünk)

2013. jún. 25. 12:00
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!