Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Prostinál volt a férjem, mit tegyek?

Ezek szerint a legtöbb válaszadó szerint a kedves kérdező hölgy is nyugodtan elmehetne mondjuk egy chippendale fiúhoz és igénybe vehetne egy kis extra szolgáltatást valahol, mondjuk egy erotikus masszázst egy profitól (férfitől)? Az én szememben ez igenis megcsalás. Ami enyhítő körülmény volna, ha magától elmondta volna. Részeg volt, rendben, és ez mentség? Minek issza le magát valaki annyira, hogy ne tudjon önkontrollal cselekedni?
Kérdező, én a te helyedben tartanék egy szünetet ebben a kapcsolatban. Addig, amíg ezt megemészted idő kell, és egy kevés távolság szerintem. Persze rendszeres találkozások és megbeszélések mellett. Hagyd egy kicsit "teperni", hagyd, hogy átérezze, mit is tett. Ha gerinces ember és szeret, akkor úgy fog viselkedni, hogy mindenképpen visszanyerjen és egy életre leszokik a hasonló "hibákról". Ha te tartasz egy kis távolságot tőle (akár ha van hová menned, pl. szülőkhöz, egy pár hétre el is költözhetsz "látogatóba"), és ezt kibírja anélkül, hogy tetézné, amit tett, és tisztességes férjként és apaként viselkedik akkor is, akkor megérdemel egy utolsó, második esélyt. Amennyiben némi idő és átgondolás után te is úgy érzed, hogy tudnád még szeretni, ha soha többet nem csinál még csak hasonlót sem.

Szerintem meg fogz neki bocsájtani.
Mert ott a közös élet,a 2 gyerek,stb.
De nem hinném,hogy nem fog megint megtörténni.Szóval ezek után gyakori érzés lesz,ami most van.
Bár én sajnállak,mert nem hinném,hogy megérdemled.De sokszor van ilyen,hogy kis gyerek van,és megromlik a házasság.És 99%ban ilyenkor a pasi lép félre.(ezt pasiként mondom,sok szemét van köztünk)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!