Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most igazat mondjak a barátomnak vagy sem?
Szerintem nagyon kamu szaga van az egésznek..csak bele bele olvasgattam a kérdező kommentjeibe...na ne mondja már meg senkise hogy ebben az 56-ban nincsenek még benne az egy éjszakások...vagy sokat mond a kérdező, vagy csak szimplán fake a dolog...mert azért ez 23 évesen elég irracionálisan hangzik...Szóval akkor 56 kapcsolat? És mégis hogy? Mennyitől számít neked egy kapcsolat? Egy nap, az már az? Vagy egy hét? Mert szerintem közel sem...ÉS azt sem hiszem hogy te ezt mind megszámoltad...
Lényegnek lényege, mond meg a párodnak az igazat, és menjetek szét. Kutyából nem lesz szalonna. Azt is kiemelted hogy "már amennyire emlékszem", akkor szóval ha elmész bulizni, jól bebszol és azzal fekszel össze akinek csak feláll rád a frka...?! Jól értelmezem? Nos, ha a párod nélkül mész el bulizni, bebszol...kitudja kivel csalod vagy éppen csaltad meg?! Ezért írtam hogy kutyából nem lesz szalonna...
Ha nekem mondanád, azt mondanám, na mutasd akkor mit tanultál. :-)
De a nagy többség nem toleráns. Ne mond el neki. :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!