Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Most igazat mondjak a barátomn...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most igazat mondjak a barátomnak vagy sem?

Figyelt kérdés
Szoval szeretné megtudni hogy eddig hány pasival voltam együtt, na hát nekem ez elég kínos téma, mert eddig ő az 56. tudom, hogy ez kicsit sok meg még csak 23 vagyok.... De félek attól, ha nem mondom el neki akkor megtudja mástól előbb utóbb, de ha én mondom neki el akkor is kiábrándulhat belőlem, pedig én őt nagyon szeretem úgy érzem ő az igazi és a barátaim is azt mondják, hogy összeillünk. HELP!!!!
2013. jún. 22. 13:10
1 2 3 4
 31/35 anonim ***** válasza:
Amúgy szerintem mindenkinek vannak titkai, ill. olyan dolog az életében amit szégyell ( már ha te ezt egyáltalán szégyelled). Velem is így van, és nagyon nehezen, de elmondtam páromnak azt, amiről senkinek se beszélek. Nem szakított velem, azt mondta, hogy szeret és más nem számít, ami megtörtént az megtörtént, most a jelent éljük és nem a múltat. Igaza van.
2013. jún. 22. 14:13
 32/35 anonim ***** válasza:

Szerintem nagyon kamu szaga van az egésznek..csak bele bele olvasgattam a kérdező kommentjeibe...na ne mondja már meg senkise hogy ebben az 56-ban nincsenek még benne az egy éjszakások...vagy sokat mond a kérdező, vagy csak szimplán fake a dolog...mert azért ez 23 évesen elég irracionálisan hangzik...Szóval akkor 56 kapcsolat? És mégis hogy? Mennyitől számít neked egy kapcsolat? Egy nap, az már az? Vagy egy hét? Mert szerintem közel sem...ÉS azt sem hiszem hogy te ezt mind megszámoltad...

Lényegnek lényege, mond meg a párodnak az igazat, és menjetek szét. Kutyából nem lesz szalonna. Azt is kiemelted hogy "már amennyire emlékszem", akkor szóval ha elmész bulizni, jól bebszol és azzal fekszel össze akinek csak feláll rád a frka...?! Jól értelmezem? Nos, ha a párod nélkül mész el bulizni, bebszol...kitudja kivel csalod vagy éppen csaltad meg?! Ezért írtam hogy kutyából nem lesz szalonna...

2013. jún. 22. 14:37
 33/35 anonim ***** válasza:
Lehet úgy jött össze az 56 hogy régen prosti volt... :)
2013. jún. 22. 14:58
 34/35 anonim ***** válasza:
Hú basszus szerintem még a 4 is sok lenne már ha szexről is van szó,nem hogy 56....
2013. jún. 22. 15:51
 35/35 viktor123456 ***** válasza:

Ha nekem mondanád, azt mondanám, na mutasd akkor mit tanultál. :-)

De a nagy többség nem toleráns. Ne mond el neki. :-)

2013. júl. 24. 07:24
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!