Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most igazat mondjak a barátomnak vagy sem?
díjat nyertél már? csak, mert jó nagy rib'anc vagy
szerintem ez nagyon nem normális, nekem nem kéne olyan lány akin a fél város átment
"És mindig óvszert használtunk, legalábbis amikről tudok"
Hú b*szki xD Nagyon büszke lehetsz magadra... Sajnálom barátodat. Ez sehogy sem jó szerintem. Ha megtudja kiakad és jogosan, ha elhallgatod és mástól tudja meg akkor is kiakad, szintén jogosan. Ezt megb*sztad...vagy inkább ő?!
21N
Jaj Istenem, kár volt feltenni a kérdést, hisz megjelentek a tökéletesek, akik szűzek! :(
Ne hallgas rájuk, ne mond el a pasidnak az igazat tuti ne!!
amúgy amikor megkérdezte mit mondtál?
picit érdekes lehetett a szitu,gondolom nem nyögted be hogy gondolkodnod kell rajta
Tudod, azért a biztonság kedvéért tényleg menj el nemi betegség szűrésre... az oké, hogy volt óvszer, amikor emlékszel a történtekre, de máshogy is el lehet kapni, például orállal és vannak esetek, amikre nem emlékszel...
9-es vagyok egyébként, én megkérdeztem a barátomat is, hogy ő mit szólna. Azt mondta, hogy egyrészt nem kéne a konkrét számot megmondani/tudni, csak hogy sok volt, elmondani, hogy miért volt ilyen vad életed és ő arra lenne kíváncsi a barátod helyében, hogy ő miben más? Remélem a saját érdekedben, hogy sikerül megváltoznod, mert ha most nem, akkor nem sok esélyed lehet még az életedben. Függetlenül attól, hogy a mostani barátoddal való kapcsolatból mi lesz, mert látod, hogy a féktelen nemi életnek megvan az a káros hatása, hogy később őszinte kapcsolatot építeni vele nagyon kicsi lesz az esély. Mert a másik fél nem fogja elfogadni, vagy elhinni, hogy megváltoztál.
szerintem felejtsd el ez a számot, és soha nem mond el senkinek...
nem mond el..
"Jaj Istenem, kár volt feltenni a kérdést, hisz megjelentek a tökéletesek, akik szűzek! :( "
Hát nem éppen... érdekes mód kitudtam választani azt a megfelelő embert a sok közül, akinek oda adtam a szüzességem és 5 év után is csak vele vagyok együtt. Már bocs, hogy nem hagyom magam leitatni és nem vagyok egy k_rva. A másik meg, nem az a baj, ha valaki több emberrel együtt volt élete során, hisz nem találhatod meg feltétlenül elsőre életed párját, hanem hogy fűvel fával összefekszik.
Ez mi már? :D Ti szeretnétek, hogy hazudjon nektek a párotok? Csak mert én nem... Szerintem meg mondd el neki, még időben... Ha eltudja fogadni, akkor tiszta lelkiismerettel lehetsz vele a következő időkben (akár életed végéig), ha meg nem, akkor meg találsz mást, ahogy ő is.
N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!