Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Most igazat mondjak a barátomn...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most igazat mondjak a barátomnak vagy sem?

Figyelt kérdés
Szoval szeretné megtudni hogy eddig hány pasival voltam együtt, na hát nekem ez elég kínos téma, mert eddig ő az 56. tudom, hogy ez kicsit sok meg még csak 23 vagyok.... De félek attól, ha nem mondom el neki akkor megtudja mástól előbb utóbb, de ha én mondom neki el akkor is kiábrándulhat belőlem, pedig én őt nagyon szeretem úgy érzem ő az igazi és a barátaim is azt mondják, hogy összeillünk. HELP!!!!
2013. jún. 22. 13:10
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:
90%

díjat nyertél már? csak, mert jó nagy rib'anc vagy

szerintem ez nagyon nem normális, nekem nem kéne olyan lány akin a fél város átment

2013. jún. 22. 13:37
 22/35 anonim ***** válasza:
94%
Szerintem nincs olyan pasi a világon aki veled egyetért.. 56.. Ötvenhat.. Legalább add meg neki a kellő tiszteletet és őszinteséget, hogy maga dönthesse el a kapcsolat további sorsát.. Mégis, hogy lehetne ilyen hazugságra kapcsolatot építeni? Gondolkodj el.
2013. jún. 22. 13:39
 23/35 anonim ***** válasza:
90%

"És mindig óvszert használtunk, legalábbis amikről tudok"

Hú b*szki xD Nagyon büszke lehetsz magadra... Sajnálom barátodat. Ez sehogy sem jó szerintem. Ha megtudja kiakad és jogosan, ha elhallgatod és mástól tudja meg akkor is kiakad, szintén jogosan. Ezt megb*sztad...vagy inkább ő?!

21N

2013. jún. 22. 13:41
 24/35 anonim ***** válasza:

Jaj Istenem, kár volt feltenni a kérdést, hisz megjelentek a tökéletesek, akik szűzek! :(

Ne hallgas rájuk, ne mond el a pasidnak az igazat tuti ne!!

2013. jún. 22. 13:43
 25/35 anonim ***** válasza:

amúgy amikor megkérdezte mit mondtál?

picit érdekes lehetett a szitu,gondolom nem nyögted be hogy gondolkodnod kell rajta

2013. jún. 22. 13:45
 26/35 anonim ***** válasza:

Tudod, azért a biztonság kedvéért tényleg menj el nemi betegség szűrésre... az oké, hogy volt óvszer, amikor emlékszel a történtekre, de máshogy is el lehet kapni, például orállal és vannak esetek, amikre nem emlékszel...

9-es vagyok egyébként, én megkérdeztem a barátomat is, hogy ő mit szólna. Azt mondta, hogy egyrészt nem kéne a konkrét számot megmondani/tudni, csak hogy sok volt, elmondani, hogy miért volt ilyen vad életed és ő arra lenne kíváncsi a barátod helyében, hogy ő miben más? Remélem a saját érdekedben, hogy sikerül megváltoznod, mert ha most nem, akkor nem sok esélyed lehet még az életedben. Függetlenül attól, hogy a mostani barátoddal való kapcsolatból mi lesz, mert látod, hogy a féktelen nemi életnek megvan az a káros hatása, hogy később őszinte kapcsolatot építeni vele nagyon kicsi lesz az esély. Mert a másik fél nem fogja elfogadni, vagy elhinni, hogy megváltoztál.

2013. jún. 22. 13:55
 27/35 anonim ***** válasza:

szerintem felejtsd el ez a számot, és soha nem mond el senkinek...

nem mond el..

2013. jún. 22. 13:57
 28/35 anonim ***** válasza:
93%

"Jaj Istenem, kár volt feltenni a kérdést, hisz megjelentek a tökéletesek, akik szűzek! :( "

Hát nem éppen... érdekes mód kitudtam választani azt a megfelelő embert a sok közül, akinek oda adtam a szüzességem és 5 év után is csak vele vagyok együtt. Már bocs, hogy nem hagyom magam leitatni és nem vagyok egy k_rva. A másik meg, nem az a baj, ha valaki több emberrel együtt volt élete során, hisz nem találhatod meg feltétlenül elsőre életed párját, hanem hogy fűvel fával összefekszik.

2013. jún. 22. 13:57
 29/35 anonim ***** válasza:
Figyelj, tény, hogy sok fiúval voltál de ezen már nem tudsz változtatni. Koromhoz képest szerintem én is sokkal voltam eddig(nem kell rögtön szexre gondolni...kavargatásra gondolok..) és ha tőlem kérdeznék akkor szép higgadtan elmondanám, hogy meg van a múltam és, hogy több fiúval is voltam már, de ez régen volt és most ő a jelenem és nem szeretném a múltat hánytorgatni.Kész.:)
2013. jún. 22. 14:07
 30/35 anonim ***** válasza:
43%

Ez mi már? :D Ti szeretnétek, hogy hazudjon nektek a párotok? Csak mert én nem... Szerintem meg mondd el neki, még időben... Ha eltudja fogadni, akkor tiszta lelkiismerettel lehetsz vele a következő időkben (akár életed végéig), ha meg nem, akkor meg találsz mást, ahogy ő is.

N

2013. jún. 22. 14:08
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!