Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem vagyok szűz de nem tudom mit mondjak a barátomnak?
Lehetőségek:
Megmondod az igazat, hogy hogy veszítetted el.
Vagy elmondasz annyit, hogy elveszítetted már csak az a kapcsolat nem tartott túl sokáig, de ezt nem tudják a szüleid, és így ne is mondjon nekik semmit. Egyáltalán én sem mondanám el a szüleimnek, hogy mikor veszítettem el.
A barátod meg miért akarná elmondani a te szüleidnek, hogy hogy veszítetted el? Csak nem lenne ilyen.
"ha a barátomnak elmondom, hogy nem vagyok szűz és ez itthon kiderülne, biztos, hogy nagy balhé lenne belőle"
Miből gondolod, hogy a barátod éppen erről fog társalogni a te szüleiddel???? Ez nem szokás, és nem is illik, és amúgy is, fölöttébb furcsa lenne.
A barátod adott okot arra, hogy azt hidd, zavarná, hogy te nem vagy szűz? De még ha így is van, akkor sem hiszem, hogy a szüleidnek fog nekiállni panaszkodni.
Számomra elég fura lenne, ha a barátom a szüleimmel beszélgetne a szexuális életünkről/életemről. Neked nem? Én eléggé elképzelhetetlennek tartom, hogy ilyesmi akármilyen nyakatekert módon is, de szóba kerüljön a barátom és a szüleim társalgásában.
Amúgy meg, szerintem jobban jársz, ha elmondod neki. Lehet, ő is arra számít, hogy még "be kell törni".
"Szóval ha felmerül az olyan, mint hogy szex akkor simán elmondanák a barátomnak, hogy legyen gyengéd, mert hát a kicsi lány még nem volt sose fiúval...:S "
Szép, hogy féltenek a szüleid, de azért ez enyhe túlzás,engem rohadtul zavarna, ha mondjuk vasárnapi közös ebéden ez lenne a téma. :D
Avasd be a barátodat, mondd el neki, mi a helyzet,és ha a szülők felhozzák, bólogasson, hogy persze, persze, és igyekezzetek elterelni a témát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!