Ha szűz vagyok, előbb odaadom magam az első barátomnak?
22 éves lány vagyok és szűz. Még nem volt barátom és most kialakulóban van egy kapcsolat. Attól félek, hogy mivel férfi nemigen flörtölt még velem, hamarabb felizgulok és hagyom magam.
Szerintetek?
Tapasztalatok? Ti nem így éreztétek?
Nem tudom. Szerintem ez a te jellemedtől is függ, de én egy ilyen nőt ezerszer többre tartok, mint aki már 13-14 éves kis gyerekként fűvel-fával kefél. Megbecsülném és örülnék, hogy velem csinálja először.
Amúgy remélem jól sikerül az első neked.
Bocs az offért.
21F
Másodiknak: Én barátnőm 14 volt mikor elvettem neki a 16 éves fejemmel. Azóta is együtt vagyunk, ő 28 én 30, most várjuk az első babánkat. :) Ez nem attól függ, hogy hány évesen veszíti el, ha szerelemből akkor az már csak jó lehet.
Kérdésre válaszolva: Ennyi idősen már szerintem hamarabb el fogtok jutni a szexhez mintha pár évvel korábban találkoztatok volna.
Utolsó:
De nagyon jó ezt hallani!!!! Tényleg igazán örülök, hogy vannak még ilyen párok!
Sok boldogságot Nektek és sok örömteli pillanatot a picihez! (:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!