Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit mondjak a barátomnak?

Figyelt kérdés
A barátommal másfél éve vagyunk együtt. Nála lakom. Minden jól ment eddig, de az utolsó 2-3hónapban valami megváltozott. Ki vagyok rá hegyezve, zavar, idegesít. Ès igazából folyton egyedul hagy, nem csinálunk programokat, semmit. Minden este itthon ulunk. Meg úgy érzem hogy nem figyel rám, elkezdek neki mesélni valamit és egyszeruen nem figyel ram... Mar annyiszor elterveztem hogy szakitok, de nemtudom hogy mondjam meg neki vagy hogy mit csináljak. Amugy ő 22 én 18.
2013. máj. 1. 19:25
 1/5 anonim ***** válasza:
Mi 3 évesek leszünk nyáron a párommal, dettó ilyen a helyet már kb másfél éve nálunk... csak én szépen túrom mert nagyon ragaszkodó vagyok ás szeretem. Beszélek hozzá és full mással foglalkozik vagy ha egy helyiségbe vagyunk rám se bagózik, illetve sokszor azt mondja fáradt a meló végett azért nincs jó kedve de a haverokkal tudd röhögni na ezt rakd össze...:D Amugy szerintem ha tudsz inkább még most szakíts vele mert ez hosszútávon kimerítő és megtört lelkileg is.
2013. máj. 1. 19:44
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Őszintén mond meg neki, hogy részedről ennyi volt, elmúltak az érzelmek.

És ezért nem szabad fiatalon lekötni magad, sőt össze költözni. Mert ennyi idősen szinte törvényszerű, hogy ez bekövetkezik.

2013. máj. 1. 19:45
 3/5 anonim ***** válasza:
Egyszerüen megmondod neki, ugysem figyel rád, lehet a szakitás szót sem fogja meghallani.
2013. máj. 1. 19:50
 4/5 anonim ***** válasza:

Tapasztalatból mondom. Felesleges húzni az időt. Én évekig húztam, halasztottam, mert nem tudtam hogy mondjam el neki, hogy legyen vége.. Ám egy nap elegem lett. Összepakoltam a ruháimat, és elmondtam neki, hogy ennyi volt. Én végleg elmegyek. Annyira megsértődött hogy simán ajtót mutatott nekem.. Én örültem ennek, mert egy térde ereszkedős könyörgéssel nem tudtam volna mit kezdeni.. Így elmentem.. Később jött a könyörgés is, de akkor már könnyebb volt nemet mondanom, hogy nem éltünk már egy fedél alatt. Egy valamit nagyon megbántam. Azt hogy évekig halogattam a döntésemet..

Nem szabad. Ha úgy érzed már nem lehet javítani a kapcsolaton, ha véget akarsz neki vetni, akkor ne húzd az időt. Szakíts. Költözz el, és élj új életet. Csak addig nehéz amíg az ajtón kilépsz. Utána már nem..

2013. máj. 1. 19:56
 5/5 anonim ***** válasza:

Én pont egy másik alternatívát javasolnék mint a felettem írt emberek.

Megkérdezted

- Te: "mi a baj édesem"

- Ő: válaszol valamit.

- Te: "mivel tudnék neked segíteni ebben"?

Ne elégedj meg egy "Semmi,hagyjuk" válasszal!!!

Szorítsd meg a kezét,majd gyengéden és együttérzően kérdezősködj

Azt például,hogy ő észrevette-e a változást?

Beszélgessetek,hogy szereted,de ez téged sajnos zavar és aggódsz érte és a kapcsolatotokért.

Kérd ki a véleményét,hogy EGYÜTT hogyan tudnátok helyrehozni.

(Nem szabad hibáztatni a másikat,hogy TE vagy ezért a híbás,mert az csak gyűlöletet szül)

Remélem még megmenthető ez a kapcsolat és sok sikert!

2013. máj. 1. 20:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!