Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit mondjak holnap a barátomnak, hogy kibéküljön velem?
Figyelt kérdés
Nagyon szeretem őt,és ki akarok vele békülni.Összevesztünk 1 hete,az lényegtelen hogy min,de nagyon megbántottam.Mit mondanátok a helyemben?Ki szeretnék vele békülni,mert szeretem őt.körülbelül fél évet voltunk együtt. Ti mit mondanátok neki?2012. szept. 30. 21:35
1/7 anonim válasza:
azt se tudjuk mivel bántottad meg... mit kéne mondanunk? te ismered elvileg... te tudod mire bocsájtana meg
2/7 A kérdező kommentje:
holnap lesz 2 hete hogy a névnapja volt.De én nem mentem el vele sehova. mármint még csak beszélgetni sem,semmi. ezzel bántottam meg.
2012. szept. 30. 21:46
3/7 anonim válasza:
Szerintem nem lényegtelen hogy min vesztetek össze, mert ha hosszútávon képzeled el a kapcsolatotokat, akkor fontos, hogy a konfliktusokat rendezzétek. Nem az a lényeg - szerintem - hogy kibéküljetek, hanem hogy úgy béküljetek ki, hogy ne maradjon seb a barátodban a konfliktus után.
Sok sikert!
4/7 anonim válasza:
És tényleg bánt, amit csináltál/nem csináltál, vagy csak meg akarod tartani?
5/7 A kérdező kommentje:
nagyon bánt . elismertem már neki,hogy tudom,hogy hibáztam stb. amióta összevesztünk kb. 2 hete,azóta lelkiismeret furdalásom van. hosszú távra terveztem a kapcsolatot,ezek után nem hiszem hogy úgy is lesz ahogy én azt gondoltam..
2012. szept. 30. 22:09
6/7 Geta96 válasza:
Egyszerűen mond el, hgy megbántad és bármit megtennél h kibéküljetek , s hogy a kapcsolatotok számodra mindennél többet ér. Mert végülis így van, nem? Ha ezt ìgy elmondod biztos nem fog tudni haragudni rád, legalább is én nem tudnék. Am nemtom mióta ilyen hűdenagy vaszisdasz(Was ist das- ja innen ered ez a szó) a névnap, azt még a 10 éves öcsém se várja visszaszámlálással. Lehet h gáz, de én azt se tudom az enyém mikor van. Nem gyerekes egy kicsi? 16/F
7/7 A kérdező kommentje:
a srác 16 éves én 15.én megértem miért várta ennyire...már hónapokkal ezelőtt megbeszéltük hogy együtt leszünk a névnapján.
2012. szept. 30. 22:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!