Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit vegyek, készítsek a barátomnak 1 hónapos fordulóra?
Szerintem egy "Esemény lapot" ami olyan mint egy étlap. Sötétben gyertya fénynél behivod a szobába, és odaadok neki. És olyanokat irsz rá mint felhasználható kuponok 2. És felsorolsz oda kb 10 lehetséges variáciot pl.
1.Hát masszázs - 1 kupon.
2.Szex(gyengéd)- 2 kupon
3. Szex(vad)- 2 kupon
4. Melegszendvics -1kupon..
stb
és megszabod h hány kupont használhat fel
Én pont kifogtam egyszer hogy egy hónap múlva volt a bnőm szülinapja. De még szülinapra is mindenki mondta(még a boltban is!) hogy nem kell olyan hűde nagy dolgot venni, mert még az sem biztos hogy tartós lesz a kapcsolat. A második hónap végét már nem élte meg a kapcsolatunk. És nem az ajándékon múlt, vagy rajtam. A csaj még saját bevallása szerint is selejtes, de ez most lényegtelen.
Hónapfordulóra ne vegyél ajándékot. Felesleges. Ennyi erővel minden napfordulóra is vehetnél. Ha nem értenéd: minden nap!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!