Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit ajándékozzak a barátomnak 1. hónapos fordulóra?
Figyelt kérdés
Szombaton leszünk 1 hónaposak, tudom ez nem annyira sok idő, de érzem rajta, hogy ő az igazi. Valami saját készítésű apróságot szeretnék neki készíteni, olyasmire gondoltam, hogy közös fotót keretben kidekorálom vagy stb. Ötleteket várok:)2010. aug. 31. 02:09
2/9 anonim válasza:
vegyél neki ferrarit vagy vmi ijesmit hidd el orulni fog neki
5/9 anonim válasza:
Szia,
szerintem az jó amit írtál,hogy egy fotót bekereteztetni ,és pl.tegyél köré szíveket vagy ilyesmi.
Esetleg egy medál amiben a fotótok van, vagy süss neki egy szív alakú sütit,arra írhatsz is,vagy a képeteket is rárakathatod,vagy valami különleges formájút.:)
6/9 anonim válasza:
Szia!
Sztem csináltass a közös képetekkel bögrét,vagy vmi ilyesmit!Több drogériába is lehet!:)
7/9 anonim válasza:
elsőre még nem lehet eldönteni h. ő az igazi,majd 1-2 év múlva is ha ezt érzed akkor már van benne valami(ja meg éljetek együtt).
AMúgy én annó képeslapokat adtam neki, vagy csináltam és írtam bele minden szépet és jót.
8/9 anonim válasza:
Szia! Szerintem ez egy remek ötlet, ha a közös fényképeteket beleteszed egy általad készített keretbe, én is készítettem egyet a barátomnak és nagyon örült neki! :) De például az én barátom nagyon örült annak is mikor üvegfestékből csináltam szívecskét és beleírtam a nevünket, vagy azt hogy "Szeretlek!". Remélem segítenek az ötletek! Sok sikert! :) 16/L
9/9 anonim válasza:
Szemét vagy utolsó előtti. Amúgy az üvegfestékes ötlet nagyon jó!!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!