Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most igazat mondjak a barátomnak vagy sem?
Ne mond el.Mert összetörik.
szerintem.De ha akarod mond.Bár ennek nem lesz jó vége.
hát figyelj..
ha megváltoztál.. ..
nem az számít milyen volt a múltad..
biztos zavarni fogja.. de ha neki is te vagy az igazi..
akkor elfogad úgy ahogy vagy.
Jesszus....
NE mondd el!!! Pláne ne hogy ilyen sokkal...
A múlt az a múlt, ne érdekelje hogy hány pasid volt előtte. Most vele vagy és csak ez számít.
Vagy ne mondd el vagy hazudj. Én tuti nem mondanám el!
Ez tényleg picit sok, megkérdezhetem hogy hogy sikerült ennyit összehozni? Gondolom nem kapcsolatból??!!
Egyébként igazuk van, ne mond el, nekem 6 volt, de lefaragtam ezt 3-ra! Te is mondj egy reális számot pl 5! Az még elfogadható de hidd el még azt is sokkalná
Szerintem mondj igazat, de ne mondd el a konkrét számot. Tehát pl. mondd azt, hogy elég sokkal (pl. mert volt köztük több egyéjszakás futó kapcsolat vagy te tudod, hogy miért), vagy annyit sejtesd, hogy kétjegyű számról van szó, de mondd azt, hogy nem akarsz konkrét számot mondani, mert nem szeretnéd, hogy ez alapján ítéljen meg, mivel ez ugyebár a múltad.
Én általában az őszinteség híve vagyok egy kapcsolatban, de bizonyos esetekben ezt tudni kell adagolni. HA már több éve vagytok együtt majd és minden nagyon jó köztetek, akkor idővel én megmondanám a számot, ha még mindig érdekli.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!