Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most igazat mondjak a barátomnak vagy sem?
haha :D
mondd el neki. jobb ha tudja, h nem ártana elmenni egy nemibetegség vizsgálatra. majd jól lefertőzöd valami szarral.
az igazat, hogy találhasson egy normális lányt
én traktorgumival sem vállalnám
Elég könnyűvérű vagy, nagyon kellene vigyázni, hogy nehogy leidd magad, mert mindjárt rámászol valaki másra. Én biztos kiakadnék, ha megtudnám, hogy barátnőm már ennyi mindenkivel összefeküdt, szóval inkább ne mondd el a te érdekedben. Bár könnyen lehet, hogy előbb-utóbb megtudja majd mástól.
26F
ne legyetek már gyíkok, akik azt mondják h ne mondja el..
gondoljatok már bele, nem is emlékszik pontosan a számra, valszeg nem is mindig védekeztek. azért ilyen nagy számnál esély van mindenféle nemi betegségre. pl az aids is akár 10évig is lappanghat a fertőzés után. legalább a srácnak joga lenne tudni ha akkora a szerelem hogy ki miatt fog meghalni. persze lehet, hogy nincs semmi baja a mákos ribinek, viszont illene elmenni tesztre..
Köszönöm azért annak örülök, hogy van olyan fiú is aki velem ért egyet és lécci ne küldjetek magatokról meztelen képet + a telószámomat se adom meg, a múltamnak már vége megváltoztam már 4 hónapja nem feküdtem le senkivel a barátomon kívül....
És mindig óvszert használtunk, legalábbis amikről tudok, szóval nincs nemi betegségem , járok nőgyógyászhoz is...
"És mindig óvszert használtunk, legalábbis amikről tudok"
XD Istennő vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!