Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Most igazat mondjak a barátomn...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most igazat mondjak a barátomnak vagy sem?

Figyelt kérdés
Szoval szeretné megtudni hogy eddig hány pasival voltam együtt, na hát nekem ez elég kínos téma, mert eddig ő az 56. tudom, hogy ez kicsit sok meg még csak 23 vagyok.... De félek attól, ha nem mondom el neki akkor megtudja mástól előbb utóbb, de ha én mondom neki el akkor is kiábrándulhat belőlem, pedig én őt nagyon szeretem úgy érzem ő az igazi és a barátaim is azt mondják, hogy összeillünk. HELP!!!!
2013. jún. 22. 13:10
1 2 3 4
 11/35 anonim ***** válasza:
100%

haha :D

mondd el neki. jobb ha tudja, h nem ártana elmenni egy nemibetegség vizsgálatra. majd jól lefertőzöd valami szarral.

2013. jún. 22. 13:22
 12/35 anonim ***** válasza:
65%
Jól hangzik. Ha befuccsol ez a kapcsolat, csörögj rám.
 13/35 anonim ***** válasza:
78%

az igazat, hogy találhasson egy normális lányt

én traktorgumival sem vállalnám

14/35 kolosszus22 ***** válasza:
75%

Elég könnyűvérű vagy, nagyon kellene vigyázni, hogy nehogy leidd magad, mert mindjárt rámászol valaki másra. Én biztos kiakadnék, ha megtudnám, hogy barátnőm már ennyi mindenkivel összefeküdt, szóval inkább ne mondd el a te érdekedben. Bár könnyen lehet, hogy előbb-utóbb megtudja majd mástól.

26F

2013. jún. 22. 13:24
 15/35 anonim ***** válasza:
50%
Alkalmazd a 3-as szabályt. A lányok mindig harmadannyit mondanak, míg a fiúk 3-szor annyit. 56/3 lefele kerekíve 18. Az még mindig sok:/ Alkalmazd még egyszer úgy már 6. Azt talán kiheveri.
2013. jún. 22. 13:28
 16/35 anonim ***** válasza:

ne legyetek már gyíkok, akik azt mondják h ne mondja el..

gondoljatok már bele, nem is emlékszik pontosan a számra, valszeg nem is mindig védekeztek. azért ilyen nagy számnál esély van mindenféle nemi betegségre. pl az aids is akár 10évig is lappanghat a fertőzés után. legalább a srácnak joga lenne tudni ha akkora a szerelem hogy ki miatt fog meghalni. persze lehet, hogy nincs semmi baja a mákos ribinek, viszont illene elmenni tesztre..

2013. jún. 22. 13:30
 17/35 anonim ***** válasza:
Remélem nem komoly és 5-6 -ot akartál írni :DDDD
2013. jún. 22. 13:31
 18/35 A kérdező kommentje:

Köszönöm azért annak örülök, hogy van olyan fiú is aki velem ért egyet és lécci ne küldjetek magatokról meztelen képet + a telószámomat se adom meg, a múltamnak már vége megváltoztam már 4 hónapja nem feküdtem le senkivel a barátomon kívül....

És mindig óvszert használtunk, legalábbis amikről tudok, szóval nincs nemi betegségem , járok nőgyógyászhoz is...

2013. jún. 22. 13:31
 19/35 anonim ***** válasza:
91%
hú már 4 hónapja? :D megnyugodhatsz, aki ringyó mindig is az marad.
2013. jún. 22. 13:33
 20/35 anonim ***** válasza:

"És mindig óvszert használtunk, legalábbis amikről tudok"

XD Istennő vagy.

2013. jún. 22. 13:37
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!