Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Híztam, és most elbizonytalanodtam, hogy a párommal érdemes-e így folytatni?
Sajnos nagyon hízékony vagyok, és a párom mellett ráadásul még nehezebb odafigyelni arra, hogy mit eszek és mikor. (Ő imádja a gyorskaját, de nem hízik)
Az elmúlt két évben híztam 10 kilót, de a testalkatom nem változott, csak itt-ott picit vastagabb és szélesebb lettem. De nagyon nőies alakom van, és nem változtam át a hízástól bálnává azért.
Azt mondja, amikor megismert nem ilyen alakom volt, pedig pontosan ilyen, csak vékonyabb. Úgy gondolom, nem a centiktől függ, hogy szeretünk-e valakit, vagy sem. Eddig is sokszor aláásott az önbizalmamnak, de ezzel pláne.
Vajon ez csak egy ürügy, amivel eltávolíthat magától? Vagy tényleg ennyire fontos az a néhány kiló?
Egyébként rendszeresen fogyózom, több-kevesebb sikerrel.
Kérlek írjátok meg a véleményeiteket minél többen!
Köszi:)
24/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!