Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tegyek? Híztam, és most...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? Híztam, és most elbizonytalanodtam, hogy a párommal érdemes-e így folytatni?

Figyelt kérdés

Sajnos nagyon hízékony vagyok, és a párom mellett ráadásul még nehezebb odafigyelni arra, hogy mit eszek és mikor. (Ő imádja a gyorskaját, de nem hízik)

Az elmúlt két évben híztam 10 kilót, de a testalkatom nem változott, csak itt-ott picit vastagabb és szélesebb lettem. De nagyon nőies alakom van, és nem változtam át a hízástól bálnává azért.

Azt mondja, amikor megismert nem ilyen alakom volt, pedig pontosan ilyen, csak vékonyabb. Úgy gondolom, nem a centiktől függ, hogy szeretünk-e valakit, vagy sem. Eddig is sokszor aláásott az önbizalmamnak, de ezzel pláne.

Vajon ez csak egy ürügy, amivel eltávolíthat magától? Vagy tényleg ennyire fontos az a néhány kiló?

Egyébként rendszeresen fogyózom, több-kevesebb sikerrel.

Kérlek írjátok meg a véleményeiteket minél többen!

Köszi:)

24/L

2013. jún. 20. 00:19
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
Egyébként ha meg szabad kérdezni, hány kg és hány cm vagy, kérdező? Csak hogy egyáltalán tudjuk hozzávetőlegesen, mi az amit kifogásol a barátod.
2013. jún. 20. 11:36
 22/22 anonim ***** válasza:
Akárki akármit mond, rohadt nehéz úgy fogyózni, ha melletted valaki gyors kaját eszik. Akárhányszor megpróbáltam exem mellett pizza helyett zöldséget enni fel volt háborodva, hogy én miért nem eszek vele, meg hisztizett stb. Ki is dobtam seperc alatt, utána fogytam is 8 kilót. Mi jogon piszkál téged? Mond meg neki, h ne járjatok ilyen helyre, inkább főzöl te, annak meg tuti, hogy húzni fogja a száját. Ha ezért hisztizik, válj meg tőle.
2013. jún. 20. 13:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!