Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk mennyit érdemes vagy szeretsz tudni a barátnöd csalájáról? Mármint ha a lány szüleinek nem tetszel azt szeretnétek tudni vagy inkább nem?
Volt egy keményen 3 hetes kapcsolatom és véletlen úgy jött ki a dolog, hogy pont bór fesztivál volt amikor először randiztunk és akkor a sorok
közt őssze futottam a szüleimmel meg a barátaikkal. Hát persze, hogy be kellet mutatkozni neki meg stb... Eddig nem is volt baj, de mikor haza értem anyám közli velem, hogy nem szimpatikus neki a csávó, hogy nem talaltam szebbet, jobbat stb... aztán felvilágosítotam, hogy nem kell előre véleményt alkotni róla. Aztán apám is jött azzal, hogy ritka idiótát fogtam ki meg stb... mikor egy teljesen normális, ragaszkodó, hüséges embernek TÜNT akkor még... :// Lehet h én rontottam el inentöl. :S
Ezek után nem igazán volt jó kedvem meg hangulatom és mikor újra beszéltünk láta rajtam, hogy nincs vmi rendjén és elmondtam neki mindent. Aztán elkezdi hogy így mi lesz a kapcsolatból stb.... és aztán próbáltam helyre hozni a dolgokat, először meg kértem a szüleim, hogy probálják először meg ismerni aztán véleményt alakitani róla. Bele mentek és még akkor a "pasi" is örült neki. De erre meg a 3-4. hétnél kijelenti, hogy nem megy ez így és akkor már minden teljesen sínen volt nálam legalább is .. az egy dolog, hogy ö eléggé messze lakik és vmi baki történt náluk amiért 2 munkát kellet válalnia, de akkor is meg oldhatuk volna ha igazán szeretett volna...a szakítás után abban a hitben éltem, hogy ha helyre jönnek a dolgok újra meg probáljuk.
Erre pár napra egy meg látok egy képet ahol egy másik lanyal csókolozik... :(( :S :'(
Most ö volt a köcsög bunkó paraszt?
Vagy nekem nem kellet volna elrontani az egészet azzal h elmondtam neki amit szüleim gondolnak róla elöre határozottan?! :((
A bórfesztivállal csak óvatosan, mert a bór mérgező.
Engem nem zavarna, bármit is gondol rólam a lány családja.
26/F
Köszönöm a válaszokat. :)
Értem és tudom, hogy kicsit sem lehetne kapcsolatnak hívni. :S
És szerintetek mere vagy milyen helyeken találok normális pasit akvel tényleg kialakulhat egy hosszú, normális kapcsolat. Már nagyon szeretnék egy ép lábakon álló kapcsolatot, de nem igazán jön össze. Tudom h türelmesnek kell lenni (ami eléggé fogyóban van) és, hogy nyitottnak kell lenni a világal meg mindenel....stb.
De mere keresgéljek? Interneten egyátalán érdemes? Ott hol? Vagy inkább várjak? :/ :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!