Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Fiúk mennyit érdemes vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk mennyit érdemes vagy szeretsz tudni a barátnöd csalájáról? Mármint ha a lány szüleinek nem tetszel azt szeretnétek tudni vagy inkább nem?

Figyelt kérdés

Volt egy keményen 3 hetes kapcsolatom és véletlen úgy jött ki a dolog, hogy pont bór fesztivál volt amikor először randiztunk és akkor a sorok

közt őssze futottam a szüleimmel meg a barátaikkal. Hát persze, hogy be kellet mutatkozni neki meg stb... Eddig nem is volt baj, de mikor haza értem anyám közli velem, hogy nem szimpatikus neki a csávó, hogy nem talaltam szebbet, jobbat stb... aztán felvilágosítotam, hogy nem kell előre véleményt alkotni róla. Aztán apám is jött azzal, hogy ritka idiótát fogtam ki meg stb... mikor egy teljesen normális, ragaszkodó, hüséges embernek TÜNT akkor még... :// Lehet h én rontottam el inentöl. :S

Ezek után nem igazán volt jó kedvem meg hangulatom és mikor újra beszéltünk láta rajtam, hogy nincs vmi rendjén és elmondtam neki mindent. Aztán elkezdi hogy így mi lesz a kapcsolatból stb.... és aztán próbáltam helyre hozni a dolgokat, először meg kértem a szüleim, hogy probálják először meg ismerni aztán véleményt alakitani róla. Bele mentek és még akkor a "pasi" is örült neki. De erre meg a 3-4. hétnél kijelenti, hogy nem megy ez így és akkor már minden teljesen sínen volt nálam legalább is .. az egy dolog, hogy ö eléggé messze lakik és vmi baki történt náluk amiért 2 munkát kellet válalnia, de akkor is meg oldhatuk volna ha igazán szeretett volna...a szakítás után abban a hitben éltem, hogy ha helyre jönnek a dolgok újra meg probáljuk.

Erre pár napra egy meg látok egy képet ahol egy másik lanyal csókolozik... :(( :S :'(

Most ö volt a köcsög bunkó paraszt?

Vagy nekem nem kellet volna elrontani az egészet azzal h elmondtam neki amit szüleim gondolnak róla elöre határozottan?! :((

2013. jún. 19. 15:28
 1/7 A kérdező kommentje:
Bocsi hogy hosszú lett. :/ :)
2013. jún. 19. 15:30
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

A bórfesztivállal csak óvatosan, mert a bór mérgező.

Engem nem zavarna, bármit is gondol rólam a lány családja.

26/F

2013. jún. 19. 15:55
 3/7 anonim válasza:
abszolút nem a te hibád volt ! ha igazán szeretett volna, akkor nem hagyott volna ott. hidd el, hogy jobbat érdemelsz és semmi értelme ezen gyötörnöd magadat. de végülis te még jobb helyzetben vagy mint én, mert nekem anyám egész nyáron nem enged sehova menni szóval nem tudok barátommal találkozni :/ amúgy nem tudom milyen volt ez a srác meg minden , de 3 hét az nem is kapcsolat.. jobban teszed, ha keresel mást ...
2013. jún. 19. 15:55
 4/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat. :)

Értem és tudom, hogy kicsit sem lehetne kapcsolatnak hívni. :S

És szerintetek mere vagy milyen helyeken találok normális pasit akvel tényleg kialakulhat egy hosszú, normális kapcsolat. Már nagyon szeretnék egy ép lábakon álló kapcsolatot, de nem igazán jön össze. Tudom h türelmesnek kell lenni (ami eléggé fogyóban van) és, hogy nyitottnak kell lenni a világal meg mindenel....stb.

De mere keresgéljek? Interneten egyátalán érdemes? Ott hol? Vagy inkább várjak? :/ :S

2013. jún. 19. 16:35
 5/7 anonim ***** válasza:
Hát nekem tetszik egy lány (ő szerintem nem tudja) De ha járnánk nem szeretném ha a szülei megtudnák.
2013. jún. 20. 17:35
 6/7 anonim válasza:
3as vagyok ! NE TE KERESD !!! semmiképpen. 1x majd ő talál meg téged.. lehet, hogy még korai, de engem is megtalált.. bár ez így hülyén hangzik, de ígyvan. szóval nyugodj meg mindenképp ! és ne interneten keresgélj vagy szórakozóhelyen, mert ott pl a srácok csak 1 éjszakára keresnek partnert. neten meg teljesen más, mert beszélgettek és 1 idő után elkezdenek repkedni a szivek aztán már a 'szeretlek'-ek és ha utána találkoztok és nem arra számítotok( akár külsőleg, akár belsőleg )amit vártok akkor annak semmi értelme...tapasztalatból mondom. keresgélj a lakhelyeden vagy szomszéd faluban, városban esetleg. :)vagy 1 régi ex esetleg még szóba jöhet és kijavíthatjátok a hibáitokat...sok sikert ! :)
2013. jún. 26. 19:53
 7/7 Gabrika válasza:
Kérdező,arra a kérdésedre válaszolva,hogy hol keress pasit,én a netes társkeresést sem vetettem meg soha.Ha így hirtelen nem ugrik be valaki a környezetedből akivel szívesen összejönnél,akkor miért ne,a neten sokkal több lehetőséged van...meg persze több "veszély" is mert nem tudhatod milyen emberekkel fogsz megismerkedni de ki lehet szűrni a nem tiszta szándékúakat és az idiótákat...A másik dolog az,hogy próbálj neten olyat keresni aki viszonylag közel lakik,vagy nem több idő hozzá az út,mint 1-2 óra.Szerintem megéri. :)
2013. júl. 9. 16:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!