Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
4 év korkülönbség a lány javára? Úgy h a fiú 18 a lány 22 Szerintetek érdemes belevágni?
Akkor írok érdekesebbet:
Én 24F Párom 34N
Csak arra gondoltam h a legtöbb srác ilyenkor még csajozós korszakát éli. Szóval nemtom mennyire lenne ez tartós...
Így értem h érdemes e belevágni. Bár sejtésem szerint ez személyfüggő, de azért az évek is sokat nyomnak
Szerintetek?
Ez tényleg személyiségfüggő, de nem is ez a kérdés, hanem inkább az, hogy mennyire érett.
Én például éretlen voltam 18 évesen, és ez a srác ráadásul csak most fogja majd betölteni. Ez alatt azt értem, hogy én az elmúlt 5 évben hihetetlen személyiségváltozáson mentem keresztül. Sokkal komolyabb és megfontoltabb lettem
Nem léptem félre 18 évesen se, de még is egy más ember voltam. Sokat változtam a javamra, érettebb lettem ennyi.
Döntsd el, hogy szerinted mennyire érett, te ismered, ezt csak te tudhatod
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!