Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek érdemes így tovább folytatnom ezt a kapcsolatot?
"úgy tekintek rá, mint egy "ideiglenes" barátra"
ezt most szépen közöld vele, mert szerencsétlen sz.patod rendesen.
és nem jobb az sem, ha később tudja meg.
sőt.rosszabb.
Ő 21, én 20
utolsó: igen, mint írtam, lelkiismeret furdalásom is van emiatt, de nagyon szeretem őt, és nem is akarom elveszíteni, éppen csak nem tudom elképzelni kettőnk jövőjét
szerintem meg attól hoyg nem tudod elképzelni, hogy közös jövőtök legyen az abból merülhet, hogy még nem állsz készen összeköltözésre, gyerekre stb-re.
Ha pedig szereted a barátod, és "felnősz" ezekhez a dolgokhoz, vagyis hogy készen állsz rá, és még ő lesz a barátod, hidd el, lesz közöt jövőtök.
amúgy szerintem ne gondolj ilyen hülyeségekre, hogy mi lesz.
Nagyon szeretem őt, de lehet hogy tényleg ez lesz a probléma. Jelenleg egyáltalán nem érzem magam késznek az ilyen jellegű dolgokhoz. Sajnos a természetemhez tartozik, hogy mindig előre tervezek, nem vagyok olyan "a csak ma számít és semmi más" típus. :/
Köszönöm a válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!