Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek érdemes így kapcsolatot kezdeni?
Megismertem egy lányt a lakóhelyemtől kb 100km-re. Ez olyan szerelem első látásra feeling volt :D első alkalommal olyan jól elvoltunk, annyira össze voltunk hangolódva hogy ilyen még egyikünkel sem történt. Azonban ott 1-2 helybélitől hallottam hogy ha iszik könnyen adja magát :/ persze lehet pletyka is mert a csaj az ellenkezőjét mondja, de hát nem tudom ellenőrizni.
Érdemes így kapcsolatot kezdeni, hogy azon kell izgulnom, hogy mikor kivel van... Na meg a találkozást is nagyon nehéz megoldani mert elég bonyolult a két város közt a tömegközlekedés... :/ autó nincs sajnos 18 vagyok a csaj 16.
Nem hiszem el, hogy a lakóhelyed közelében nincs olyan lány, aki ne tetszene neked!
Felesleges 100 km-re lévő lánnyal kezdeni. Alig látjátok egymást,felőröl majd a féltékenység.
Semmi értelme.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!