Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ma megtaláltam interneten azt a lányt, akibe gyerekként szerelmes voltam. Érdemes felvenni vele a kapcsolatot?
Általánosban szerettem,de nem mondtam meg neki.De később se felejtettem el,a mai napig a keresztneve a jelszavam szinte mindenhol,és most felnőtt gyönyörű nő már.
De nem tudom hogy hangzana ezt neki elő adni...
Bejelölheted, beszélgess vele ha úgy adódik.
De ne mond el neki csak ha már ő is úgy gondolja.
Egy kellemetlen szitutól fogod megkímélni magad.
Érdemes! Nem veszítesz semmit. Kezdj el vele beszélgetni, hogy gyerekkorból ismered stb. aztán meg mond el neki.
Én igaz nem ilyen későn, 10 év után vallottam be egy srácnak és ő is viszont szeret még a mai napig , ez amolyan első nagy szerelem , csak jó messze lakik, nemhogy másik országban, másik kontinensen :O
Kedves kérdező! Ne szalaszd el a lehetőséget!
Tessék nyomulni!
Nem itt pötyögünk, mötyögünk, csapjál már a lova közé!!!!!
Hajrá!!!!
Végre sikerült felvenni vele a kapcsolatot,hát ... nem valami nagy öröm volt,amit láttam.Kint él Spanyolországban és még csak eszében sincs vissza jönni.
Az a baj a pesszimizmusban,hogy ha igazam van,nem tudok neki örülni.Mert amúgy meg gondoltam nem jön össze a dolog,de más okból,nem ezért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!