Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem tudom elfelejtenii, érdemes még próbálkoznom ezek után?
Figyelt kérdés
volt barátommal csak párhónapot voltunk együtt, de nagyon megszerettem, de gyakran összevesztünk és elrontottam egy szakítással,(életem legnagyobb hibája volt mert ha nem teszem meg, lehet még mindig együtt lennénk :'()utána újra összejöttünk, de mintha már nem is szeretett volna, vagyis akkor már úgy állt az egész kapcsolathoz h nem érdekelte,talizni sem akart, meg nem bízott meg bennem,szóval csak voltunk.. de én folyamatosan próbáltam rendbe hozni, bár így is sokat veszekedtünk és az lett a vége hogy szakított velem de azt mondta hogy azért mer "nincs ideje rám" rá 1 hónapra újra ráírtam hogy szeretem és hogy nem-e kezdhetnénk előről. de csak annyit mondott hogy most nem akar kapcsolatot.. 2-3 hónapja volt a szakítás de én nem tudom elfelejteni.. volt azóta más barátom de akkor is csak rá gondoltam.. de ami a legzavaróbb hogy fb-n meg lájkolja a képeim, meg mostanába kiír olyanokat hogy " valaki üzi?" és arra gondoltam h belájkolom és hátha ír.. mert neekem nagyon fáj így:( van arra még bármi esély hogy újra együtt leszünk vagy inkább hagyjam ennyi próbálkozás után?:((2013. jún. 17. 22:13
1/5 anonim válasza:
a bu.zi lájkolgatások helyett inkább találkozz vele élőben
2/5 anonim válasza:
"2-3 hónapja volt a szakítás de én nem tudom elfelejteni.. volt azóta más barátom de akkor is csak rá gondoltam"
tényleg van olyan aki beveszi az ilyen arcátlan hazugságokat?
3/5 A kérdező kommentje:
és mégis hogyan?? nem merem megkérdezni, meg igazából ha taliznánk tuti hogy ott sírnám el magam.. ezért így könnyebb..
ui.: am jól meg voltunk, meg tökre összeillünk, csak megkéne változnom és mindenjó lenne.. de érte megtenném..
2013. jún. 17. 22:17
4/5 ASOT válasza:
„ Fáradtnak tűnsz, mintha nem a régi volnál,
Hol van a tűz, hol van az a mindig sóvár régi láz,
Az a régi égi láz, amivel beléptél, s megszerettelek?
véget ééért ezt már ne erőltesd, ne erőlte e esd nem lenne már ugyanaz hagyd abba ha ha ha ha hagyd abba...kezdj majd szépen új életetet maaaa ajd..."
5/5 anonim válasza:
Nálunk is majdnem ugyanez a huza-vona ment hónapokig. Elege lett és kizárt az életéből teljesen. Jól gondold meg mikor mit lépsz mert nincs türelme feléd és ha már lezárta akár fejre is állhatsz akkor sem fog visszamenni hozzád (tapasztalat) :( Sok sikert! A lájkolást is megpróbálhatod de tényleg jobb lenne ha felhivnád és találkoznátok, megbeszélnétek. De ha most nem akar kapcsolatot az sajnos nem jelent jót :( Mire meg újra akar addigra jó eséllyel rajtad már túl lesz igy megint csak nem lesz esélyed. Ne várj rá én azt tanácsolom. Keresd meg még utoljára ha nem akarja akkor lépj tovább. El kell fogadni, hogy így döntött. Nálunk is én szúrtam el de bele kell ebbe nyugodni. Nem mindig lehet helyrehozni a dolgokat, főleg ha a másiknak már herótja van az egésztől. Legközelebb majd okosabbak leszünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!