Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érdemes próbálkoznom? 2 kérdés LENT
Van egy lány akivel összejöttem és apróságok miatt veszekedtünk, de nekem ő volt az első én neki nem, de nagyon hiányzik és én is neki, de itt jön a 2 kérdés:
1. Összejöjjünk újra? sikerülne is, de azt mondják barátok,, ismerősök, hogy majd lesz más lány, de én ezt nem bírom elfogadni. Hiába járok rendszeresen közösségbe meg a csajokkal hiába beszélek, mert mindig ő jár a fejemben. Az idő sem oldja ezt meg... :/
2. Mit tanácsolnátok nekem ebben a helyzetben? Hülyeség újra vele? Ha szerintetek igen akkor mit írjak neki, hogy újra összejöjjünk?
Bocsi, de muszáj megkérdeznem tőletek, mert így egy mosott szarnak érzem magam.
Először is, ha fontos neked és úgy érzed, hogy ez kölcsönös akkor mindenképp adjatok ennek a kapcsolatnak még egy esélyt és, ha ezután sem lesz jobb a helyzet, akkor le kell ülni és szépen meg kell beszélni a szakítást.
Másodszor, nem lenne hülyeség újra vele, mert én például számtalanszor láttam párokat szétmenni majd később újra együtt voltak. Egy ismerősöm vagy 10-szer szakított a barátnőjével( illetve hol ő hol a lány), de most is együtt vannak. Másoknak lehet, hogy hülyeségnek tűnik, de vannak akik csak szimplán ilyenek. A tipikus se vele, se nélküle.
Harmadszor pedig, írj neki, hogy szeretnéd ha találkoznátok és személyesen beszéld meg vele ezt az egészet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!