Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érdemes próbálkoznom a lányoknál?
Ha igen hogyan?
A külsőm nem rossz, sok ismerős szerint ha megnyílnék sok lány örülne nekem. Magas vagyok, 184cm 78kg.
A csalódásoktol felek.
Ha meg vannak az adottságaim hogyan fordíthatnàm a javamra?
Nem haverok mondtak, mások. Ide tettem mar fel képet, és csodálkoztam is h mennyi pozitívumot kaptam.
Egyébként az utóbbi időben sokat értem, mar egyre jobban túl tudom magam tenni egy esetleges csalodason.
Amit pedig leírtál az utolsó mondatban és igaz, akkor mar valszleg megtaláltam azt a személyt, csak nem járok még vele. Felénk csaj.
Csak akkor ne próbálkozz lányoknál ha meleg vagy, amúgy meg mindent bele. Segítek az első lépéshez: odalépsz, köszönsz neki, kérdezel tőle valamit amire nem "igen és nem" lehet a válasz, figyelsz arra mit mond és továbbirányítod a beszélgetést....
De ha félsz a csalódástól akkor soha ne próbálkozz mert a csalódás benne van az életben, vagy légy férfi és ne félj...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!