Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tegyek? Híztam, és most...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? Híztam, és most elbizonytalanodtam, hogy a párommal érdemes-e így folytatni?

Figyelt kérdés

Sajnos nagyon hízékony vagyok, és a párom mellett ráadásul még nehezebb odafigyelni arra, hogy mit eszek és mikor. (Ő imádja a gyorskaját, de nem hízik)

Az elmúlt két évben híztam 10 kilót, de a testalkatom nem változott, csak itt-ott picit vastagabb és szélesebb lettem. De nagyon nőies alakom van, és nem változtam át a hízástól bálnává azért.

Azt mondja, amikor megismert nem ilyen alakom volt, pedig pontosan ilyen, csak vékonyabb. Úgy gondolom, nem a centiktől függ, hogy szeretünk-e valakit, vagy sem. Eddig is sokszor aláásott az önbizalmamnak, de ezzel pláne.

Vajon ez csak egy ürügy, amivel eltávolíthat magától? Vagy tényleg ennyire fontos az a néhány kiló?

Egyébként rendszeresen fogyózom, több-kevesebb sikerrel.

Kérlek írjátok meg a véleményeiteket minél többen!

Köszi:)

24/L

2013. jún. 20. 00:19
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
52%

Utolsó: miért, a párja mennyire ad magára, ezzel az erővel?:) Ő is ugyanazt a sz*rt eszi, csak őrajta nem látszik... és még számon is kéri a barátnőjétől azt a +10 kilót.

Hagyjuk már...

2013. jún. 20. 01:10
 12/22 anonim ***** válasza:

Én is felszedtem 10 kilót és én is azt hittem, hogy nem is látni. De a régi nadrágjaim nem jöttek fel. Annyiban vagyok szerencsésebb, hogy eleve vékony voltam, de izmos. Tehát az átlagnál még jobb állapotban van a testem. Meg férfiként nem olyan probléma egy kis felesleg.

Tehát senki sem mondja, hogy fogynom kellene, de tudom, hogy nem úgy nézek ki, mint amikor 10 kg-mal kevesebb voltam.

Amikor már 15 kg felesleg volt rajtam, azt a baratnőm is megjegyezte. Akkor álltam mérlegre és csodálkoztam. Elkezdtem kicsit aktívabban sportolni és 8-9 kg le is ment. (Télen meg egy kicsi vissza...)

A lényeg, hogy jót tett a megjegyzése.

Volt olyan barátnőm, aki hozzád hasonlóan reagált. Én voltam a hibás, mert kritizálom. Az eszébe nem jutott, hogy tesz valamit. Az (is) a rossz az elhízásban, hogy azt jelenti, a másik nem akar már tetszeni nekem. Nem tesz azért, hogy vonzó legyen számomra.

2013. jún. 20. 01:57
 13/22 A kérdező kommentje:

Hu koszonom a sok valaszt! Sportolni szeretnek, de sajna az egyik terdemmel bajok vannak, igy elegge korlatozottak a lehetosegeim.

Az utolso valaszolonak mondanam, hogy nem kenyelmesedtem el mellette. Ugyan annyit foglalkozom magammal mint elotte, mozogni is ugyan annyit mozgok, es a sulygyarapodasom miatt is elegge rosszul erzem magam!

2013. jún. 20. 02:26
 14/22 A kérdező kommentje:

Hopsz kozben jottek hozzaszolasok, szoval javitanam: annak szolt aki azt irta h elkenyelmesedtem.

Viszont egyaltalan nincs arrol szo, hogy nem akarok tetszeni a paromnak! Mert nagyon is! Csakhogy epp semmi sem jo neki: ha egyik nap nincs rajtam smink, es esetleg noncs beallitva a hajam, akkor maris igenytelennek titulal!

2013. jún. 20. 02:30
 15/22 A kérdező kommentje:
Es azert reagaltam kocsit lehet tul erzekenyen a parom "beszolasara", mert arra utalt kozben, hogyha nem valtozom, akkor elhagy!
2013. jún. 20. 02:32
 16/22 anonim ***** válasza:
Senki sem szereti ha a párja elhagyja magát. Sportolj, ne fogyózz!
2013. jún. 20. 05:23
 17/22 anonim ***** válasza:
70%

"sportolni szeretnék, de az egyik térdemmel bajok vannak"

Kifogás, kifogás, kifogás. Nekem is bajok voltak a térdemmel, kis híján műtöttek 22 évesen, félnyomorék voltam. Aztán megembereltem magamat, és folytattam a sportot -- mára semmi bajom. Ha nagy baj van, menj el sportorvoshoz, de nem hiszem. Ha sportolni kezdesz, rendbejön mindened.

Ne hallgass azokra, akik szerint nem kell fogyóznod. Dehogynem. A kaja a lényeg. A cukrot és fehérlisztet felejtsd el, helyette zöldség, gyümölcs, tejtermékek, barnalisztes kenyérfélék (módjával), de inkább zab, barnarizs.

10kg-ot híztál? Ez tényleg gáz -- ha nem izomból. Csúnya, gonosz fiú, hogy csesztet, igaz? Pedig tudod a szerelem testi vonzódáson alapul elsősorban. Most komolyan: ezért akarod kidobni a párodat, mert nem tetszik neki, hogy terebélyesedsz?! Ha 24 évesen már 10 kg felment, mi lesz itt 34 meg 44 évesen?! Teljesen jogos a párod felháborodása.

2013. jún. 20. 07:41
 18/22 anonim ***** válasza:

No, először is felejtsd el azt a hülyeséget, amit itt írogattak, hogy egy kis sport és pikk-pakk lemegy. Nem fog!!!

Lehet, hogy tizenéveseknél, működik, de ahogy közeledsz a 30-hoz (ahogy írta is valaki), egyre nehezebb lesz. Ha térdproblémáid vannak ráadásul nem is könnyű neked való mozgásformát találni. Persze mozogni kell, de nem ezen van a hangsúly, sajnos. Napi több óra tornával nekem sem apadt a hájam annak idején.

Mindenképp életmód és étrendváltozás is kell.

A másik: attól, hogy a barátod nem hízékony, így látatlanban is el merem mondani, hogy ez az életmód és étrendváltozás rá is ráférne, az állandó gyorskaja idővel megbosszulja magát. Ráadásul nem várhatja el, hogy te mindenféle diétákkal kínozd magad, ha ő meg előtted zabálja a hamburgert két pofára!

Ez a bunkóság netovábbja!

Tehát ha elvárja tőled, hogy tegyél az alakodért, ő tegyen az életminőségéért, térjetek át együtt egészségesebb étrendre és amennyire az egészséged engedi, mozogjatok együtt.

2013. jún. 20. 10:07
 19/22 anonim ***** válasza:
Szerintem meg gyerekes dolog a másikra fogni a hízást! Felnőtt emberek vagyunk, vállaljunk felelősséget az életünkért. Én sem mondom azt, hogy a szomszéd miatt nem tökéletes az életem mert csak én tehetek róla.
2013. jún. 20. 11:20
 20/22 anonim ***** válasza:

Nem csak az él egészségtelenül, aki kövér, gyerekes hülyeség ezt hinni. Nekem olyan pasi nem kéne, aki gyorskajákon él, aztán majd 40 évesen elviszi a szíve. Ne tegye tönkre az én életemet is!

Tehát igaza van, a párodnak, ha aggódik az egészségedért, de te is jogosan aggódhatsz az övéért!

Mindkettőtökre ráfér az életmódváltás!

Más kérdés, ha le sem sz.arja az egészségedet, hanem csak az érdekli, hogy így nem tud annyira villogni a haverok előtt. Ebben az esetben meg hagyni kell a fenébe!

2013. jún. 20. 11:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!