Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, hogy megmentsem a kapcsolatunkat?
Fiúk, lányok!
Bele is vágok a közepébe. A párom uralkodni akar felettem. Megcsaltam, azóta külön voltunk, volt mással is kapcsolatunk,
de újra egymásra találtunk. Mielött bele fogtunk volna a (töltött káposzta felmelegítésébe) beszélgettünk kettönkről.
Kért, hogy változzak meg, mivel én csaltam meg, ezért nyílván vannak elvárásai velem kapcsolatban, de ez nem jogosítja fel arra
hogy uralkodjon felettem. Hogy ez alatt mit értek? Röviden azt, h csináljam azt amit ő akar, mert ha nem úgy van, akkor én
ugyan az a hisztis kislány vagyok aki 3 évvel ez elött. Nem azért írok nektek, h azt mondjátok hagyjam ott. A nagyanyáink
idejében ha egy kapcsolatban probléma volt megoldották, nem elmenekültek. Ő szerinte nem vagyok kompromisszum képes.
Pedig erről szívesen vitatkoznék vele. Nem vagyok hibátlan, mint ahogy ő sem, és itt egyikőtök sem. A segítségeteket
szeretném kérni. Azt várja el tőlem, h nő legyek. Teszem fel a kérdést, hogyan legyek nő mellette amikor a döntés jogát
sem hagyja meg nekem. Ő volt az első szerelmem 16 éves voltam, most 24. Sokat hisztiztem, a megcsalás oka,a szeretethiány,
a bosszúvágy és a meg nem értettség volt. Akkoriban ha lehet úgy mondani, irányítottam, de annyira még sem sikerült, hisz
soha nem álltam az első helyen az életében, most nem más nőkre gondolok. Jártam pszihológushoz, aki annyit sem ért, mint
hogy most leírom ezt nektek. Valójában nem is tudom mit várok tőletek, de nem szeretném elveszíteni és nem tudom miért.
Hisz a szakításunkat követően volt más kapcsolatunk is, úgy hogy nem ragaszkodás vagy megszokás. Ő azt mondja talán még lehet
velem boldog, csak legyek türelmes amííg túlteszi magát. Én megértem, h nehéz, de kezdek belefáradni, míg ő kiabál velem
addig lehet, h más nem tenné. A türelem fogy, én pedig boldog szeretnék lenni,lehetőleg vele, mert nem elmenekülni
akarok, hanem megoldani...
Nagyanyáink korában nem megoldották a dolgokat, hanem szőnyeg alá söpörték. Annyira lenézték azt, aki elvált, hogy inkább megszokták egymást.
Megcsalod, aztán sopánkodsz, hogyan bánik veled? Kicsit abszurd.
Rád se néznék, nem hogy megpróbáljam újra.
" egyetlen kapcsolat sem letezik megcsalas nelkul akarhogy tagadjuk!"
Te jó ég, ezt te komolyan mondod? Hány példát mutassak? Sok kapcsolat van, ahol az egyik megcsalja a másikat, de ez nem reprezentatív az összesre nézve.
" a megcsalas az emberi termeszettel jar..."
Szerintem ez a jellemtelen, gyenge emberek kétségbeesett magyarázkodása.
" de akkor is azert csaltad meg mert igazabol o volt hisztis es figyelmetlen "
Tehát ha valaki megcsalja a másikat, minden esetben a megcsalt fél a hibás? Szerintem meg aki megcsalja a másikat, egy gerinctelen féreg, tökmindegy miként magyarázza meg a tettét. Ott is lehet hagyni a másikat, ha nem tetszik valami. A szerethiány, elhanyagoltság csak egy béna ürügy.
"biztos van kivetel de ketlem, hogy te lennel az..."
Ezt egy felhasználónévből és 2 hozzászólásból derítetted ki? Én úgy gondolom, hogy a legkevésbé sem ismersz engem, hogy ilyeneket levonj :)
"eskudni mernek h a kapcsolat elso masfel eveben vagy es tombol a szerelm, az oszinteseg es a huseg.."
1 év és 4 hónapja vagyunk együtt, és igen, szerelmesek vagyunk, de maga ez a tény nem jelent alapot a további következtetéseidre, mivel minden kapcsolat így indul, de többféleképpen folytatódhat. Az, hogy a kutatások mit mondanak, az egy dolog, de egy konkrét személynek a képébe vágni egy kutatás eredményét, hát...
Erről az a vicc jut eszembe, hogy a Földön minden 5. ember kínai. Tehát Ha végig mész az utcán nézz minden 5. emberre csúnyán, mert gonosz kínai, elárasztják a Földet. :D
"de majd elmulik,"
A szerelem elmúlik igen, de a szeretet, őszinteség és hűség megmaradhat, és az a feleken múlik, nem az egyetemen tanult kutatásokon, és az öntelt kijelentéseiden.
"es arra is eskudni mernek h azt fogod mondani h regebb ota vagytok egyutt de ez nem baj, az ember ilyen:)"
meg még olyan is, hogy egyetemre jár pszichológia(jé, le tudtam írni!) szakra, és azt hiszi mindent tud az emberekről :)
romanul tanulok pszichologiat, lehet h van amit elirok, bocsasd meg nekem kerlek...szoritok legy boldog a valasztotattaddal de pliiiizzzz donbj egy "igazad volt"-ot ide mikor megcsalod :)
tema lezarva!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!