Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tegyek, hogy megmentsem a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, hogy megmentsem a kapcsolatunkat?

Figyelt kérdés

Fiúk, lányok!

Bele is vágok a közepébe. A párom uralkodni akar felettem. Megcsaltam, azóta külön voltunk, volt mással is kapcsolatunk,

de újra egymásra találtunk. Mielött bele fogtunk volna a (töltött káposzta felmelegítésébe) beszélgettünk kettönkről.

Kért, hogy változzak meg, mivel én csaltam meg, ezért nyílván vannak elvárásai velem kapcsolatban, de ez nem jogosítja fel arra

hogy uralkodjon felettem. Hogy ez alatt mit értek? Röviden azt, h csináljam azt amit ő akar, mert ha nem úgy van, akkor én

ugyan az a hisztis kislány vagyok aki 3 évvel ez elött. Nem azért írok nektek, h azt mondjátok hagyjam ott. A nagyanyáink

idejében ha egy kapcsolatban probléma volt megoldották, nem elmenekültek. Ő szerinte nem vagyok kompromisszum képes.

Pedig erről szívesen vitatkoznék vele. Nem vagyok hibátlan, mint ahogy ő sem, és itt egyikőtök sem. A segítségeteket

szeretném kérni. Azt várja el tőlem, h nő legyek. Teszem fel a kérdést, hogyan legyek nő mellette amikor a döntés jogát

sem hagyja meg nekem. Ő volt az első szerelmem 16 éves voltam, most 24. Sokat hisztiztem, a megcsalás oka,a szeretethiány,

a bosszúvágy és a meg nem értettség volt. Akkoriban ha lehet úgy mondani, irányítottam, de annyira még sem sikerült, hisz

soha nem álltam az első helyen az életében, most nem más nőkre gondolok. Jártam pszihológushoz, aki annyit sem ért, mint

hogy most leírom ezt nektek. Valójában nem is tudom mit várok tőletek, de nem szeretném elveszíteni és nem tudom miért.

Hisz a szakításunkat követően volt más kapcsolatunk is, úgy hogy nem ragaszkodás vagy megszokás. Ő azt mondja talán még lehet

velem boldog, csak legyek türelmes amííg túlteszi magát. Én megértem, h nehéz, de kezdek belefáradni, míg ő kiabál velem

addig lehet, h más nem tenné. A türelem fogy, én pedig boldog szeretnék lenni,lehetőleg vele, mert nem elmenekülni

akarok, hanem megoldani...

2013. jún. 14. 23:17
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
100%

nos én az elején láttam h megcsaltad

megérdemled a sz*rt hisz megcsaltad a párod

pontozhatsz le ha akarsz de akkor is megcsaltad és ezen nem tudsz változtatni

2013. jún. 14. 23:18
 2/22 anonim ***** válasza:

A megcsalás az megcsalás. Teljesen mindegy milyen indok áll a háttérben.

Ezek után pedig, ne csodálkozz, hogy a gyerekben van egyfajta "félsz", hogy újra megteszed. Én azon csodálkozom inkább, hogy benyelte a békát, és megbocsátott neked.

Ha a bizalmat visszatudod szerezni akkor szerintem ő is enyhülni fog. Mondjuk én tuti nem bíznék meg még egyszer benned. Örülj neki, hogy ő legalább esélyt adott ennek.

2013. jún. 14. 23:20
 3/22 anonim ***** válasza:
Engem is megcsalt a barátnőm, újra próbáltuk, majd megint megcsalt, ezt utólag tudtam meg. SOHA nem tudtam megbocsájtani neki és SOHA nem is fogom. Szerintem hagyjátok, a megcsalás örök tüske marad egy kapcsolatban, nincs értelme erőltetni.
2013. jún. 14. 23:21
 4/22 anonim ***** válasza:
hogy lehet ilyen fa*sz a barátod ?:D még cselédnek se fogadnálak vissza .Ribanc vagy és most visszakapod tőle a rosszat :D így jártál..
2013. jún. 14. 23:22
 5/22 anonim ***** válasza:
Ha nem akarod elveszíteni, akkor el kell viselned az uralkodást feletted, amíg a párod újra bízni tud benned. Ez van.
2013. jún. 14. 23:23
 6/22 anonim ***** válasza:

a lényeget kb 3 mondatban leírhattad volna,

megcsaltad, hát erre indok nincs, tanultál volna megbeszélni, amúgy ebből a szövegből nem lehet megítélni ki hogyan viselkedik, 24 évesen talán legyél annyira talpraesett, hogy ha hibáztál viseld a következményeit,

legyél nő? beszélj vele ő mit szeretne tőled, aztán mond meg neki tudod-e teljesíteni N

2013. jún. 14. 23:29
 7/22 anonim ***** válasza:
Ez a nagyanyáink idejében szöveg egy nagy hülyeség. Egyszerűen van olyan, hogy két ember nem illik össze és kész. Ahhoz, hogy ez működjön, mindkettőtöknek gyökeresen meg kéne változnia, hogy el tudjátok fogadni egymást. Valószínű, a párodnak nem barátnő kell, hanem egy feltörlőrongy. Neked meg egy értelmes ember, akinek nem csak saját maga számít. Mit vársz ettől az embertől? Aki uralkodni akar rajtad, az nem téged szeret, mert ha alárendelt viszonyba kerülsz egy kapcsolatban, akkor a személyiséged megszűnik létezni, mert nem érdeklik a párodat sem az érzéseid, sem a döntéseid. Tehát ha mindenáron őt akarod, el kell fogadnod, hogy nem lesz személyiséged abban a kapcsolatban és emiatt el kell tűrnöd mindent, még azt is, hogy megcsal és nem fogja érdekelni, mekkora fájdalmat okoz ezzel neked.
2013. jún. 14. 23:31
 8/22 anonim ***** válasza:

Legközelebb, ha lelkibajod van, akkor ne "pszihológushoz" menj, hanem pszichológushoz.

Am ezt a kapcsolatot bebuktad akkor, amikor félredugtál. Csak egy kérdés: azután, hogy luksógor lett valakivel, kaptál több szeretet, több megértést? Megérte?

2013. jún. 14. 23:35
 9/22 anonim ***** válasza:
Nezd, en is lany vagyok, bar ebben az esetben szerintem mindegy a nemem. Sose bocsajtanam meg ha valaki megcsalna. Soha. Ez a legegyszerubben ertelmezve arulas. Magyarazhatod, ha akarod, de inkabb tedd ossze a ket kezed, hogy nem veszitetted el ot orokre. Kitartas, beszelgetes, megertes, ezek megoldhatjak azokat, amiket indokkent felsoroltal, de az hogy felremesz, csak egy kard a masik szivebe. En inkabb szunetet kernek vagy szakitanek, ha nem volna mar mas lehetoseg. Nem tudom miert van meg veled a srac, de valoszinu csak annyit akar elereni, hogy teperj egy kicsit, allj vigyazba es bizonyits, ha mar elarultad. Megprobal ujra bizni benned. Beszelgessetek tobbet es meg ha nehez is, probalj megerto lenni vele. Ha el tudta viselni a megcsalast (mert hat ujra egyutt vagytok), idovel talan visszaterhettek a regi kerekvagasba. Egyebkent nem hiszem, hogy van ennek igy ertelme, ha megis vele akarsz lenni, akkor meg el kell viseld mig tenyleg tulteszi magat ezen.
2013. jún. 14. 23:37
 10/22 A kérdező kommentje:
nem feküdtem le a sráccal, smároltunk.
2013. jún. 14. 23:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!