Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, hogy megmentsem a kapcsolatunkat?
Fiúk, lányok!
Bele is vágok a közepébe. A párom uralkodni akar felettem. Megcsaltam, azóta külön voltunk, volt mással is kapcsolatunk,
de újra egymásra találtunk. Mielött bele fogtunk volna a (töltött káposzta felmelegítésébe) beszélgettünk kettönkről.
Kért, hogy változzak meg, mivel én csaltam meg, ezért nyílván vannak elvárásai velem kapcsolatban, de ez nem jogosítja fel arra
hogy uralkodjon felettem. Hogy ez alatt mit értek? Röviden azt, h csináljam azt amit ő akar, mert ha nem úgy van, akkor én
ugyan az a hisztis kislány vagyok aki 3 évvel ez elött. Nem azért írok nektek, h azt mondjátok hagyjam ott. A nagyanyáink
idejében ha egy kapcsolatban probléma volt megoldották, nem elmenekültek. Ő szerinte nem vagyok kompromisszum képes.
Pedig erről szívesen vitatkoznék vele. Nem vagyok hibátlan, mint ahogy ő sem, és itt egyikőtök sem. A segítségeteket
szeretném kérni. Azt várja el tőlem, h nő legyek. Teszem fel a kérdést, hogyan legyek nő mellette amikor a döntés jogát
sem hagyja meg nekem. Ő volt az első szerelmem 16 éves voltam, most 24. Sokat hisztiztem, a megcsalás oka,a szeretethiány,
a bosszúvágy és a meg nem értettség volt. Akkoriban ha lehet úgy mondani, irányítottam, de annyira még sem sikerült, hisz
soha nem álltam az első helyen az életében, most nem más nőkre gondolok. Jártam pszihológushoz, aki annyit sem ért, mint
hogy most leírom ezt nektek. Valójában nem is tudom mit várok tőletek, de nem szeretném elveszíteni és nem tudom miért.
Hisz a szakításunkat követően volt más kapcsolatunk is, úgy hogy nem ragaszkodás vagy megszokás. Ő azt mondja talán még lehet
velem boldog, csak legyek türelmes amííg túlteszi magát. Én megértem, h nehéz, de kezdek belefáradni, míg ő kiabál velem
addig lehet, h más nem tenné. A türelem fogy, én pedig boldog szeretnék lenni,lehetőleg vele, mert nem elmenekülni
akarok, hanem megoldani...
nos én az elején láttam h megcsaltad
megérdemled a sz*rt hisz megcsaltad a párod
pontozhatsz le ha akarsz de akkor is megcsaltad és ezen nem tudsz változtatni
A megcsalás az megcsalás. Teljesen mindegy milyen indok áll a háttérben.
Ezek után pedig, ne csodálkozz, hogy a gyerekben van egyfajta "félsz", hogy újra megteszed. Én azon csodálkozom inkább, hogy benyelte a békát, és megbocsátott neked.
Ha a bizalmat visszatudod szerezni akkor szerintem ő is enyhülni fog. Mondjuk én tuti nem bíznék meg még egyszer benned. Örülj neki, hogy ő legalább esélyt adott ennek.
a lényeget kb 3 mondatban leírhattad volna,
megcsaltad, hát erre indok nincs, tanultál volna megbeszélni, amúgy ebből a szövegből nem lehet megítélni ki hogyan viselkedik, 24 évesen talán legyél annyira talpraesett, hogy ha hibáztál viseld a következményeit,
legyél nő? beszélj vele ő mit szeretne tőled, aztán mond meg neki tudod-e teljesíteni N
Legközelebb, ha lelkibajod van, akkor ne "pszihológushoz" menj, hanem pszichológushoz.
Am ezt a kapcsolatot bebuktad akkor, amikor félredugtál. Csak egy kérdés: azután, hogy luksógor lett valakivel, kaptál több szeretet, több megértést? Megérte?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!