Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Iszonyatos bosszú egy dobásért?
A római jogban megengedett a megtorlás joga....
Sokat szenvedtem és szenvedek, dobott a párom, és vannak eszközeim(nem fegyverekre kell itt gondolni)amivel esetleg meg tudnám torolni amit velem tett, halmozottan megtorolni.
HA akarnám, szét tudnám perelni mondvacsinált okokkal(is), mert a leghíresebb ügyvédeket ismerjük. Nos, szerintetek, jogos lenne megannyi szenvedésért vendettát elkövetni ?
igen képzeld, ez természetes egy csalódott szerelmesnél: hogy nem tudja mit csináljon, annyira szereti aki eldobta magától, hogy hol kinyírná, hol meg csókolgatná és szeretgetné, mert imádja ezt a lány/fiút
remélem majd megtapasztalod, mi az igaz szerelem
és ez a hol kinyirná hol szeretgetné-->ez csak akkor van, amikor borzasztó nagyot csalódott az egyik fél
engem kihajítottak az ablakon emberke! az hajított ki aki a mindenem volt és még most is! csak nem tudtam kezelni, szóval ez ahullámzás nem elmebeteg dolog, gimis osztálytársam is így volt, de ő összejött újból a csajával :'(
Ez egy kretén, vagy mentálisan instabil manus -.- senki nem csinálná azt amit te a kérdésben megfogalmaztál.
Ez a kis brokik gondolkodásmódjára vall. Brühühü kidobott a barátnőm, álljunk bosszút. pff igazi ilyen fiatalon el se kezdtél élni öcsi már csinálod a drámát egy nő körül. Szard már le, és keressél mást ennyi, és ne itt égesd magadat a GYK-n....
Istenem ez a mai fiatalság kiborító....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!