Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bosszút akarok állni, de nem tudom hogyan, mert nem akarok törvénybe ütközni. Szerintetek mit tegyek?
Figyelt kérdés
Az a sztori,hogy 3 és fél hónapra kimentem külföldre dolgozni boldog menyasszonyként. Szinte ki sem tettem a lábam a vőlegényem megcsalt.Persze nekem nem mondott semmit míg végleg haza nem jöttem. Játszott velem,hogy minden rendben van és nagyon szeret és ha haza mentem jöhet a baba, meg ilyenek.Mire haza értem végleg azzal várt,hogy kéri a dolgait ő is hozza az enyémeket,mert össze költözött egy 2 gyerekes család anyával aki miatta váll most el.Próbáltam már kicsit idegelni őket,de nem nagyon jött eddig be.Engem meg most nagyon hajt a bosszú,hogy valamit ő is vissza kapjon abból a fájdalomból amit nekem okozott.Várom a tippeket.2013. máj. 20. 17:13
1/11 anonim válasza:
Ha már össze is költöztek, valószínűleg nem akkor kezdődött, amikor kitetted a lábad az országból.
Egyébként felesleges, minden bosszúval csak magadnak ártasz.
2/11 anonim válasza:
talán jobban gondold meg, kivel kezdesz el járni egyáltalán. tudom, ez nem vigasztal, de sok lány meggondoltabb lehetne.
3/11 anonim válasza:
Jobb ha nem foglalkozol vele,nem ér annyit.Minél inkább bosszút akarsz állni,annál inkább nem fog sikerülni,ráadásul látni fogja hogy sík ideg vagy.Lecarom tabletta és kész,az jobban idegesítő,null kontakt.
4/11 anonim válasza:
A bosszú gyerekes dolog. Légy boldog szingli, vagy keress egy ezerszer jobb pasit. Sokszor elég az, ha az illető boldognak és kiegyensúlyozottnak lát és rájön, mit veszített ;)
5/11 anonim válasza:
Az a baj, hogy az ilyen jellegű hadjáratok mindig úgy végződnek, hogy magadat égeted le. Szerintem a pasinak az a legsz.rabb, ha azt látja hogy boldog vagy. Úgyhogy lépj át rajta és sz.rj a pofájába!
6/11 anonim válasza:
Szerintem hagyd inkább,nem ér annyit.
7/11 HotChoc válasza:
Jól szólnak az előttem lévők! Hagyd, ne akarj bosszút állni -a karma elintézi helyetted ;) te pedig légy boldog, ne hagyd magad kikészíteni!
8/11 The Other válasza:
Nyugi, eléggé kib@szott magával, hogy egy 2 gyerekes nővel állt össze. Ide még bosszú se kell, önként dőlt az exed a kardba :D
9/11 A kérdező kommentje:
már a kapcsolat előtt is ismertük egymást évek mert a baráti társaság is ugyan az, de igazatok van nem éri meg majd a gyerekek kikészítik,mert arra még nem készült fel.
2013. máj. 20. 17:55
10/11 A kérdező kommentje:
de az biztos míg együtt éltünk nem volt senkije sem,mert csak azóta ismerik egymást,hogy kimentem.
2013. máj. 20. 17:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!