Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Iszonyatos bosszú egy dobásért?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Iszonyatos bosszú egy dobásért?

Figyelt kérdés

A római jogban megengedett a megtorlás joga....

Sokat szenvedtem és szenvedek, dobott a párom, és vannak eszközeim(nem fegyverekre kell itt gondolni)amivel esetleg meg tudnám torolni amit velem tett, halmozottan megtorolni.

HA akarnám, szét tudnám perelni mondvacsinált okokkal(is), mert a leghíresebb ügyvédeket ismerjük. Nos, szerintetek, jogos lenne megannyi szenvedésért vendettát elkövetni ?

2013. jún. 11. 23:36
1 2 3 4 5 6
 31/53 A kérdező kommentje:

Azt ígérte hogy nem hagy el soha. Többek között ez volt a legnagyobb hazugsága. Megértesz engem ugye? Ha kapcsolatba állsz valakivel és igazán szereted, akkor azzal tűzőn-vízen át együtt kell maradj, mindegy hogy rossz periódusa van a kapcsolatotoknak és mindegy hogy mennyi ideig tart ez a periódus. Sokat ígért és mondott, ezeknek a negyede volt talán igaz. Ez a szörnyű igazság és valóság. Miért teszi ezt egy nő? Egyik héten azt mondja mindennél jobban imád téged, majd a következő héten valamilyen úton-módon közli veled, hogy vége és nincs tovább.)és megszakítja minden kapcsolatát veled, még csak szíve sincs hogy megsajnáljon azért, amennyit tett érted,te meg fogod és ki teszed a szűrét, mindegy hogy milyen okra hivatkozol, ez kegyetlenség. A férfi szinte kibújik férfiú méltóságából, csak azért hogy vissza és megkaphassa a nőt. Ki nem tudja ezt értékelnI? Csak az, aki vak vagy nem akar hinni a szemének, mert nem hisz a csodákban. Mindegy nekem most alakul egy másik kapcsolatom, aki már a csókomat is sokkalta jobban értékeli, sokkal jobban beindul rá láthatóan, sokkal tanultabb, és igaz hogy voltak exei és szeret plázázni, de sokkal jobban kíván engem és sokkal jobban is fog szeretni, mint az előző.

Bocsi a hosszúságért 68%os, kicsit elmondtam neked a helyzetemet. Ugye megértesz?

2013. jún. 12. 23:24
 32/53 anonim ***** válasza:

"Azt ígérte hogy nem hagy el soha."

te pedig el is hitted..

2013. jún. 12. 23:46
 33/53 Zakathol ***** válasza:

És be akarod perelni azért mert azt mondta, hogy nem hagy el soha, de mégis megtette?! :DDD

Hülyébb vagy mint a sok éves átlag... :D

2013. jún. 13. 11:15
 34/53 anonim ***** válasza:

Erőszakos voltál vele, és folyton megfélemlítetted meg bántottad, ő szeretett téged és szeret. De ez így nem mehet.

Óh te...

2013. jún. 13. 13:35
 35/53 anonim ***** válasza:

Biztos szeretett téged és szeret talán még mindig. De tuti a kapcsolat alatt sem volt minden rendben veled, és a kapcsolattal sem.

Az egy dolog ha valaki tényleg veled képzeli el az életét, de pl. ha te adtad a szájába a mondatokat, az nagyobb gond lehet.

Voltál nagyon féltékeny? Kérdezgetted sokszor, hogy ugye nem hagysz el (soha)?

2013. jún. 13. 13:39
 36/53 United92 válasza:

Miért gondolod, hogy itt kell kitárgyalnod a magánéleted? Kettőtökre tartozik, vagyis ahogy olvasom amit írtál, már csak rád.

De ha tényleg annyira szeretted, akkor miért állsz a boldogságának az útjába?

Ha tényleg annyira szereted, akkor a legjobbat akarod neki gondolom. Neki ezek szerint az a legjobb ha távol vagy tőle (a kérdés alapján meg is értem), TARTSD TISZELETBEN A DÖNTÉSÉT! csáó

2013. jún. 13. 15:10
 37/53 anonim ***** válasza:

„Mindegy nekem most alakul egy másik kapcsolatom, aki már a csókomat is sokkalta jobban értékeli, sokkal jobban beindul rá láthatóan, sokkal tanultabb, és igaz hogy voltak exei és szeret plázázni, de sokkal jobban kíván engem és sokkal jobban is fog szeretni, mint az előző."

Akkor talán hagyd az előző nőt/lányt szerintem. A pereskedést is hagyd. Ha valami, ami a másé lehet, akkor adjátok vissza egymásnak, és légy boldog a másikkal. Hidd el szerintem az a csaj, akivel most alakul neked, lehet, hogy akár még jobb lesz a dolog. Ha meg kételkedsz abban, hogy visszaadja, a cuccaidat akkor emlékezzél vissza arra, ha megígért valamit, akkor betartotta e. Most nem erre gondolok, hogy örökké veled marad-e.

Hogy érted ezt az exei dolgot?

Neked is volt, nem? Vagy a volt barátnődnek voltak exei és emiatt te folyton piszkáltad? Hidd, el az se tesz jót egy kapcsolatnak, ha folyton a múltban élsz, és nem a jelenben.

2013. jún. 13. 15:28
 38/53 A kérdező kommentje:
de szerinted hogy szabaduljak meg az exemtől, ha még mindig szeretem őt, hm? tárt karokkal várom vissza és nem dugok senkivel max járok, ennyi, tár karokkal, nem érted hogy azt szeretném, ha ő lenne a feleségem? ez életem legnagyobb vágya és kérése Istentől, és hiszem mert tudom, h neki én vagyoka tökéletes, hiába volt rossz akapcsolatunk, nekem csak idő kell, ennyi, és szeretném ha adna ugy, h nem jön össze mással,ennyi
2013. jún. 13. 20:33
 39/53 A kérdező kommentje:
én vagyok neki a tökéletes*
2013. jún. 13. 20:38
 40/53 Zakathol ***** válasza:
Ne is haragudj, de egy ilyen kicsinyes lelki nyomorult kétlem, hogy bárkinek is a tökéletes lenne...
2013. jún. 13. 21:01
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!