Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Iszonyatos bosszú egy dobásért?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Iszonyatos bosszú egy dobásért?

Figyelt kérdés

A római jogban megengedett a megtorlás joga....

Sokat szenvedtem és szenvedek, dobott a párom, és vannak eszközeim(nem fegyverekre kell itt gondolni)amivel esetleg meg tudnám torolni amit velem tett, halmozottan megtorolni.

HA akarnám, szét tudnám perelni mondvacsinált okokkal(is), mert a leghíresebb ügyvédeket ismerjük. Nos, szerintetek, jogos lenne megannyi szenvedésért vendettát elkövetni ?

2013. jún. 11. 23:36
1 2 3 4 5 6
 41/53 Zakathol ***** válasza:

"nekem csak idő kell, ennyi, és szeretném ha adna ugy, h nem jön össze mással,ennyi"

Persze te addig jársz mással meg minden, ő meg várjon a seggén? Gusztustalan egy féreg vagy szerintem.

2013. jún. 13. 21:02
 42/53 anonim ***** válasza:

Én először azt olvastam: én sem vagyok tökéletes.

Hm. Tökéletes ember nem létezik, mindenkinek vannak hibái.

2013. jún. 13. 21:03
 43/53 A kérdező kommentje:
igen, nem vagyok tökéletes sajnos, ezt kellett volna elfogadnia a páromnak, és azt helyeselnie, h törekszek a változásra és még jobban ösztönözni, ehelyett kidobott a f@aszba, mintha nem is szeretett volna már, én várom vissza mindhalálig, még ha lesz neki 30-40 palija, akkor is visszavárom, és nálam mindig nagy szeretetet és gondoskodást fog kapni.... szeretem és örökké szeretni fogom
2013. jún. 13. 21:15
 44/53 anonim ***** válasza:
30-40 palija?
2013. jún. 15. 17:00
 45/53 anonim ***** válasza:
csak én hittem az elején, hogy a kérdező egy csaj?
2013. jún. 15. 17:03
 46/53 anonim válasza:
ember nekem csak egyetlen egy dolog nem világos...ha tényleg ennyire meg annyira szereted, meg se fordul a fejedben h bepereld...amúgy is miért perelnéd mert kidobott, szerintem a leghíresebb ügyvéd ismerőseid is pont ezzel fogják magukat égetni..
2013. jún. 15. 19:08
 47/53 A kérdező kommentje:

igen, ha 30-40 palija lesz, akik mind mind kibe járkálnának benne, én akkor is visszafogadnám, mert szeretem, sőt én benne lennék még a leg"perverzebb" álmainak megvalósításába is -.-

nekem mármindegy csak kapjam vissza, legyen az enyém

2013. jún. 16. 12:14
 48/53 anonim ***** válasza:

Kicsit furcsa vagy kérdező. Bosszú, meg miegymás. Folyton túlzásokba esel ha jól látom. Ez nem túl jó, és később sem lesz az.

Kb. 40 palija lenne? Szerintem ezt te sem gondoltad komolyan. Vagy ennyire szép lenne? Vagy ez valami nagy túlzás?

A 46-osnak meg igaza van.

2013. jún. 21. 10:44
 49/53 A kérdező kommentje:
Szeretem és kész. ÉS várom vissza őt, főleg majd úgy, hogy már saját egzisztenciám lesz. Várom vissza a kis Puszedlimet, G..i kis puszedlijét.
2013. jún. 21. 10:51
 50/53 anonim ***** válasza:
ez nem normális
2013. jún. 21. 14:16
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!