Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Iszonyatos bosszú egy dobásért?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Iszonyatos bosszú egy dobásért?

Figyelt kérdés

A római jogban megengedett a megtorlás joga....

Sokat szenvedtem és szenvedek, dobott a párom, és vannak eszközeim(nem fegyverekre kell itt gondolni)amivel esetleg meg tudnám torolni amit velem tett, halmozottan megtorolni.

HA akarnám, szét tudnám perelni mondvacsinált okokkal(is), mert a leghíresebb ügyvédeket ismerjük. Nos, szerintetek, jogos lenne megannyi szenvedésért vendettát elkövetni ?

2013. jún. 11. 23:36
1 2 3 4 5 6
 21/53 anonim ***** válasza:
Szerintem szánalmas húzás lenne.
2013. jún. 12. 00:01
 22/53 A kérdező kommentje:
Sajnálom, kérése nem teljesíthető. Őszinte részvétem a feltételezés bizonyításának kudarca miatt. További szép és csillagokkal teli estét kívánok Önnek.
2013. jún. 12. 00:02
 23/53 anonim ***** válasza:
ez az ügyvédes dolog akkor is szemétség, hiába tudsz latinul
2013. jún. 12. 00:02
 24/53 A kérdező kommentje:
Az utolsó kommentem 63%-os páciensnek ment. :)
2013. jún. 12. 00:08
 25/53 anonim ***** válasza:
Engedd végre el, már hónapok óta szenvedsz az emlékétől/igazságtalanságtól, amit okozott. Ha perre viszed nem fogsz továbblépni soha, ne sebesülten támadj!:)
2013. jún. 12. 00:22
 26/53 A kérdező kommentje:
Megfogadom a tanácsodat és nem sebesülten támadok, amugy is fel kell épüljek, mind fizikailag, mind lelkileg. Előbb az épülés.
2013. jún. 12. 00:33
 27/53 anonim ***** válasza:

Nekem is írj privit. Hátha tudok segíteni, de elmondom a bosszú kicsinyes, és nem célravezető.

Te is tettél vele dolgokat? Csak úgy biztosan nem dobott, vagy mégis? Írd le ide is esetleg, hogy jobban láthassuk a helyzetet. És esetleg segíthessünk.

Leghíresebb ügyvédeket? Gazdagok vagytok? És a volt párod? Ki akarod csinálni, ennyire szeretted és szereted?

Velem is szakítottak már, dobtak, volt egy kis időszak mikor dühös voltam, de elmúlt és bosszút meg nem forraltam.

Mondvacsinált okok? Jól vagy? Attól félek valami nincs rendjén veled? Menj el pszichológushoz és beszélgessél el vele jó párszor. Talán le tud nyugtatni és ki is tudod adni a fájdalmadat azzal, hogy elmeséled a dolgokat. De ne csak a te oldaladról mesélj a pszichológusnak, hanem a másik oldal panaszairól is emlékezz meg.

2013. jún. 12. 16:06
 28/53 A kérdező kommentje:
Utolsó, kedves vagy, de tudod nem valami szép dolog ha hazudnak az embernek.
2013. jún. 12. 18:00
 29/53 anonim ***** válasza:
100%
ha ezt megcsinálod, te sem vagy sokkal jobb ember, az a helyzet (mondhatnánk, hogy szinte már meg is érdemelted)
2013. jún. 12. 18:39
 30/53 anonim ***** válasza:

Az utolsónak sajnos igaza van.

Miben hazudott neked? Mikben hazudott?

2013. jún. 12. 23:14
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!