Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Iszonyatos bűntudatom van, mit kéne tennem? (lent)
Hát ez nehéz eset..
Nem kellett volna facebookon beoltani. Lehet h megvoltrá az oka h mért nem ment el.
Te meg ha úgy vesszük megcsaltad.
Próbáld meg megbeszélni a barátoddal mégegyszer mert 7 hónap az hét hónap. Hajrá. Sok Sikert ::)
17/L
ugyanezt csinálta velem 1 volt pasim, csak ott nem volt megcsalás.
sokáig játszadozott így, hogy nem jött mikor megbeszélte, volt hogy 2 hétig nem találkoztunk és ha mertem bármit mondani, vádaskodás, tiltogatás, sértődés volt.
még neki állt mindig feljebb
a végén, amikor jogosan megsértődtem, hogy már 2 hete nem találkoztunk, miatta, beszólt hogy nem érdeklem.
megpróbáltam kibékülni, még kötsögebb lett.
1 éve nem beszélünk, de ma eldurrant az agyam, hogy láttam hogy a tőlem kapott ajándékokkal pózolgat facebook-on.
olyan ocsmány levelet írtam neki, mielőtt letiltottam, mint soha senkinek.
és most végre békés a lelkem :D
semmiképpen ne hagyd, hogy szórakozzon veled!
ígyis-úgyis keserűség ér ilyen ember mellett... ha tovább hagyod neki és megalázkodsz, akkor azért, ha egyszer nem hagyod, akkor meg lehet, végleg kidob
amíg nem felnőtt és csak az egója fontos, addig nem lehet mellette boldog más
sajnos!
szerintem, nincs értelme többé egyáltalán beszélni vele, reagálni arra, ha esetleg ő keres.
tapasztalat
Szerintem ő tahó, mert
- képtelen a párkapcsolati problémáitokat megbeszélni, inkább letilt és kerül
- ki is teregeti másoknak
- még b*szogat is
Szerintem te is tahó vagy, vagy legalábbis hülye mert
- te sem vagy igazán képes megbeszélni vele a dolgaitokat és úgy sejtem, hogy azért a te rovásodon is van ez-az
- kicsinyes bosszút állsz, amellyel a párkapcsolatodat és magadat is mélyebbre nyomod
- mindeközben még azt mondod, hogy szereted, pedig ő és te is mindent megtesztek, hogy hazavágjátok kapcsolatotok cafatos maradványait
Szóval, babám:
- Először is letiltod ezt a tahót és egy alkalmas pillanatban jó zaftosan elküldöd a jóKanyjába
- Aztán összevakarod magad és kicsit pasi nélkül vagy, nem smárolsz le régi barátokat random bulikban, nem rohansz senki után, nem hagyod, hogy bárki megtiporjon
- Kicsit elgondolkozol rajta, hogy egy párkapcsolatban mik az alapvető szabályok, amikhez mindig tartod magad, amit nem teszel meg a másikkal és amit nem tűrsz el a másiktól
- Ezek után belevágsz egy új párkapcsolatba, ahol már következetes felnőtt nőként viselkedsz és nem egy éretlen csitriként
-
bocsánat a nyers fogalmazásért, de szükséged van rá
Mit tegyél? Olvasd el mégegyszer az sms-ét, lásd be, hogy mekkora paraszt a csávó, és hagyd ott te.
Konfliktuskezelést pedig gyakorolnotok kéne mindkettőtöknek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!