Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A párom kegyetlenül és ridegül...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A párom kegyetlenül és ridegül elhagyott. Az elhagyott fél szenvedései miatt jogos lenne a revans, a bosszú?

Figyelt kérdés
SOkat szenvedett ez az elhagyott fél. Hitt a párjának. A párja mindig mondta hogy "soha senkiért semmiért nem hagylak el". Amikor még együtt voltak, kérdezte az elhagyott fél a párjától, hogy tudván, milyen rosszul érinti egy szakítás, pláne ha nagyon nagyon szerelmes(ezt tudtára is hozta a párnak), szóval kérdezte hogy bebiztosíthatja e magát arra az esetre, ha a pár elhagyná őt.(tehát szerezhet-e lánybarátokat,akikkel ha szakítás lesz azonnal összejönne) Erre a válasz felháborodás volt, mondván soha nem fog elhagyni. Mégis megtörtént. Méghozzá súlyos fizikai és lelki következményekkel járva az elhagyott fél számára. Jogosan merül fel akérdés, hogy ilyenkor bosszút állhat-e a szerencsétlen naiv és hiszékeny, illetőleg vak flótás. Az idő nem számítana.Mert ez az elhagyott fél soha nem felejt, még akkor sem ha már egy másik lánnyal éli boldog családi életét 2 gyermekkel. Bízzak Istenben, hogy lerendezi Ő, vagy majd valamikor én adjam vissza amit "kaptam"?(mindegy hogy mikor, amikor a legalkalmasabb)
2013. máj. 19. 09:58
1 2 3
 1/27 Pain for Pleasure ***** válasza:
100%
Akármennyire is megbántott, szerintem a bosszú nem megoldás semmire, nem fogod magad jobban érezni tőle. Felejtsd el minél előbb és ne pazarold ilyenre az idődet.
2013. máj. 19. 10:03
 2/27 anonim ***** válasza:
No, várjál, melyik az elhagyott? Nem tudom értelmezni a szöveged első felét.
2013. máj. 19. 10:03
 3/27 anonim ***** válasza:
Bízz az égiekben:) Te ne foglalkozz vele soha többet, hidd el, hogy fog ő még jobban szenvedni, mint te.
2013. máj. 19. 10:04
 4/27 anonim ***** válasza:
100%
Már ne is azért, de boldog vagy, van egy családod. Akkor mi a probléma? Nem vagy te büntető bíróság, hogy 30 éves dolgokért büntess meg bárkit is. Akkor kellett volna lépned, nem most. Inkább törődj azokkal, akik veled vannak, fordítsd rájuk az energiád.
2013. máj. 19. 10:04
 5/27 anonim ***** válasza:

inkább Isten

a bosszú téged is felemészt lassan és a csajodnak,2 gyerekednek nem erre van szüksége

örülj nekik és xard le a múltat

2013. máj. 19. 10:05
 6/27 anonim ***** válasza:

Ne gondolkozz a bosszúban, mert az megkeseríti a te életedet is.

Kerülj minél távolabb tőle, és sose gondolj rá.

2013. máj. 19. 10:05
 7/27 anonim ***** válasza:
100%
Nem jó dolog a bosszú. Ezzel is csak tovább foglalkozol azzal, aki nem érdemli meg. A jövőddel törődj, az sokkal célravezetőbb.
2013. máj. 19. 10:06
 8/27 A kérdező kommentje:
Sajnos de, én jobban érzem magam tőle, tegnap jutott elsőre eszembe a bosszú. Éjjel kettőkor feküdtem le, mert akkora a súly és anyomás alattam, mert odaadtam a szívem 100%-át valakinek, aki visszaélt ezzel. SOha senki nem élt még velem ennyire vissza. ÉS akkor elkezdtem gondolkodni a bosszúról, és megnyugodtam.
2013. máj. 19. 10:06
 9/27 anonim ***** válasza:
75%
Eleve felesleges volt arról beszélni hogy örökre együtt maradtok, ekkora f@szságot még egy normálisan gondolkodó ember sem mond. Nagyon ritka az a pár aki manapság együtt marad. Örülj hogy volt, és amíg volt biztos jó volt. Nem tudom minek kell a meglévő jó kapcsolatot ilyen parákkal elrontani hogy tervezgetni hogy együtt öregszetek meg meg hasonló baromság, úgysem az lesz. Élvezd amíg jó, engedd el amikor el kell, ennyi.
2013. máj. 19. 10:09
 10/27 A kérdező kommentje:
EMberek, nekem még nincsen családom!(feleségem meg gyerekeim) CSupán megállapítottam, hogy én még akkor sem fogom elfelejteni ezt a lányt, mert ha valakiről tudsz két adatot, akkor tudsz róla mindent.(én tudom anevét, és pontos születési dátumát, és még sok mindent) SOha nem felejtek. CSupáne nnyit akartam mondani, értelmezzétek már a szöveget a fenébe már!
2013. máj. 19. 10:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!