Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párom kegyetlenül és ridegül elhagyott. Az elhagyott fél szenvedései miatt jogos lenne a revans, a bosszú?
Figyelt kérdés
SOkat szenvedett ez az elhagyott fél. Hitt a párjának. A párja mindig mondta hogy "soha senkiért semmiért nem hagylak el". Amikor még együtt voltak, kérdezte az elhagyott fél a párjától, hogy tudván, milyen rosszul érinti egy szakítás, pláne ha nagyon nagyon szerelmes(ezt tudtára is hozta a párnak), szóval kérdezte hogy bebiztosíthatja e magát arra az esetre, ha a pár elhagyná őt.(tehát szerezhet-e lánybarátokat,akikkel ha szakítás lesz azonnal összejönne) Erre a válasz felháborodás volt, mondván soha nem fog elhagyni. Mégis megtörtént. Méghozzá súlyos fizikai és lelki következményekkel járva az elhagyott fél számára. Jogosan merül fel akérdés, hogy ilyenkor bosszút állhat-e a szerencsétlen naiv és hiszékeny, illetőleg vak flótás. Az idő nem számítana.Mert ez az elhagyott fél soha nem felejt, még akkor sem ha már egy másik lánnyal éli boldog családi életét 2 gyermekkel. Bízzak Istenben, hogy lerendezi Ő, vagy majd valamikor én adjam vissza amit "kaptam"?(mindegy hogy mikor, amikor a legalkalmasabb)2013. máj. 19. 09:58
1/27 Pain for Pleasure válasza:
Akármennyire is megbántott, szerintem a bosszú nem megoldás semmire, nem fogod magad jobban érezni tőle. Felejtsd el minél előbb és ne pazarold ilyenre az idődet.
2/27 anonim válasza:
No, várjál, melyik az elhagyott? Nem tudom értelmezni a szöveged első felét.
3/27 anonim válasza:
Bízz az égiekben:) Te ne foglalkozz vele soha többet, hidd el, hogy fog ő még jobban szenvedni, mint te.
4/27 anonim válasza:
Már ne is azért, de boldog vagy, van egy családod. Akkor mi a probléma? Nem vagy te büntető bíróság, hogy 30 éves dolgokért büntess meg bárkit is. Akkor kellett volna lépned, nem most. Inkább törődj azokkal, akik veled vannak, fordítsd rájuk az energiád.
5/27 anonim válasza:
inkább Isten
a bosszú téged is felemészt lassan és a csajodnak,2 gyerekednek nem erre van szüksége
örülj nekik és xard le a múltat
6/27 anonim válasza:
Ne gondolkozz a bosszúban, mert az megkeseríti a te életedet is.
Kerülj minél távolabb tőle, és sose gondolj rá.
7/27 anonim válasza:
Nem jó dolog a bosszú. Ezzel is csak tovább foglalkozol azzal, aki nem érdemli meg. A jövőddel törődj, az sokkal célravezetőbb.
8/27 A kérdező kommentje:
Sajnos de, én jobban érzem magam tőle, tegnap jutott elsőre eszembe a bosszú. Éjjel kettőkor feküdtem le, mert akkora a súly és anyomás alattam, mert odaadtam a szívem 100%-át valakinek, aki visszaélt ezzel. SOha senki nem élt még velem ennyire vissza. ÉS akkor elkezdtem gondolkodni a bosszúról, és megnyugodtam.
2013. máj. 19. 10:06
9/27 anonim válasza:
Eleve felesleges volt arról beszélni hogy örökre együtt maradtok, ekkora f@szságot még egy normálisan gondolkodó ember sem mond. Nagyon ritka az a pár aki manapság együtt marad. Örülj hogy volt, és amíg volt biztos jó volt. Nem tudom minek kell a meglévő jó kapcsolatot ilyen parákkal elrontani hogy tervezgetni hogy együtt öregszetek meg meg hasonló baromság, úgysem az lesz. Élvezd amíg jó, engedd el amikor el kell, ennyi.
10/27 A kérdező kommentje:
EMberek, nekem még nincsen családom!(feleségem meg gyerekeim) CSupán megállapítottam, hogy én még akkor sem fogom elfelejteni ezt a lányt, mert ha valakiről tudsz két adatot, akkor tudsz róla mindent.(én tudom anevét, és pontos születési dátumát, és még sok mindent) SOha nem felejtek. CSupáne nnyit akartam mondani, értelmezzétek már a szöveget a fenébe már!
2013. máj. 19. 10:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!