Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy ha egy pasi úgymond csalódik, akkor rögtön más nővel dug? Holott érzelmei vannak az adott nő iránt, de bosszúból mással fekszik le?
Nem mindenki...De aki így tesz,azt általában el csábítja egy nő,amikor épp el van gyengülve érzelmileg.
Én is így jártam...(a történetben én vagyok a pasi).
És hát nem lehet mit tenni,már megtettem.De Ha az akkori párom nem változik meg,hanem marad ugyanolyan velem,akkor nem lett volna soha ilyen.
már ne is haragudj,de a nők pont ugyanezt csinálják,
sőt rájuk sokkal jellemzőbb
Engem a pasi része érdekel,hogy miért,nem a nők.:)
Igaz,könnyű utólag azt mondani,hogy ilyen emberrel nem lehet kezdeni.
Ebben az egészben az a durva,hogy a pasi azt mondja a nő miatt tette meg,mert ez és ez nem tetszett,bántotta stb.De hogy elé állt volna és megmondja szemtől szemben,hogy bocs,de vége az nem megy.Túl gerinces dolog lenne.Ehelyett előre megmondta,hogy találkozni fog mással.
5ös,könnyen mondod úgy kívülről,nem voltál a helyemben...
És persze,én is hibás vagyok,de csak 1/3ad részt...
És amúgy sem tartottam titokban,és szakítottunk is...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!