Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A párom kegyetlenül és ridegül...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A párom kegyetlenül és ridegül elhagyott. Az elhagyott fél szenvedései miatt jogos lenne a revans, a bosszú?

Figyelt kérdés
SOkat szenvedett ez az elhagyott fél. Hitt a párjának. A párja mindig mondta hogy "soha senkiért semmiért nem hagylak el". Amikor még együtt voltak, kérdezte az elhagyott fél a párjától, hogy tudván, milyen rosszul érinti egy szakítás, pláne ha nagyon nagyon szerelmes(ezt tudtára is hozta a párnak), szóval kérdezte hogy bebiztosíthatja e magát arra az esetre, ha a pár elhagyná őt.(tehát szerezhet-e lánybarátokat,akikkel ha szakítás lesz azonnal összejönne) Erre a válasz felháborodás volt, mondván soha nem fog elhagyni. Mégis megtörtént. Méghozzá súlyos fizikai és lelki következményekkel járva az elhagyott fél számára. Jogosan merül fel akérdés, hogy ilyenkor bosszút állhat-e a szerencsétlen naiv és hiszékeny, illetőleg vak flótás. Az idő nem számítana.Mert ez az elhagyott fél soha nem felejt, még akkor sem ha már egy másik lánnyal éli boldog családi életét 2 gyermekkel. Bízzak Istenben, hogy lerendezi Ő, vagy majd valamikor én adjam vissza amit "kaptam"?(mindegy hogy mikor, amikor a legalkalmasabb)
2013. máj. 19. 09:58
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:

mivel Te már eldöntötted a kérdést fölösleges bármit is írni még

sajnállak,mert keserű életed lesz

2013. máj. 19. 10:19
 12/27 A kérdező kommentje:
figyelj ha valakit így helyben hagynak, főleg ha az illető plusszban még érzékeny is, akkor te tudod miket élt át ez az illető? MAjd leírom privibe mik történtek velem.
2013. máj. 19. 10:23
 13/27 anonim ***** válasza:
én megértelek, h szeretnéd h érezze, amit te érzel miatta, mert nyílván fogalma sincs erről:(
2013. máj. 19. 10:31
 14/27 anonim ***** válasza:
Már hallom is a hírekben egy meteorológiai jelenségről elnevezett őszes hapsi szájából: Szerelemféltésből ölte meg egykori szerelmének családját...
2013. máj. 19. 10:35
 15/27 anonim ***** válasza:
100%

Ne haragudj, de ez nagyon gyerekes. Lepj tovabb es kesz. A Balazs show-s Erzsike jut rolad eszembe.

Es milyen bosszura gondoltal??

2013. máj. 19. 10:38
 16/27 A kérdező kommentje:
KEdves utolsó, én nem vagyok elmebeteg, sem gyilkos, sem ilyen b@romarcú kis hü.lyegyerek, akinek ilyen kicsinyes gondolatai vannak, csupán azt akarom hogy érezze amit én éreztem.
2013. máj. 19. 10:41
 17/27 A kérdező kommentje:
bocs, utolsó előttinek ment.
2013. máj. 19. 10:42
 18/27 anonim ***** válasza:
Hogy tortent ez az egesz?
2013. máj. 19. 10:59
 19/27 A kérdező kommentje:
NA vajon hogy ? :D huhh hát ezt nehéz lenne leírni, tudjátok más is nézi a gyakorit :D(ezt most lehet nem értetted mert nem fejeztem ki pontosabban a gondolatomat) Na de írj rám privibe kérdezz és elmesélem :D Jó történet :D
2013. máj. 19. 11:05
 20/27 anonim ***** válasza:
Gondolod hogy exed is olvassa?
2013. máj. 19. 12:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!