Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért viselkedik így? Ez normális?
Figyelt kérdés
Pár hónapja ismerem a srácot,volt már minden köztünk.Mégis ha valami baja van,vagy megsértem,rögtön jön azzal,hogy csajozik stb, és hogy keressek mást.El is mondja előre,hogy le fog feküdni egy másik csajjal.Féltékeny is,és én nem tudom összerakni a képet,hátha nektek kívülállóként jobban sikerül.Persze én ennek nem tudok utánajárni,hogy mit csinál,mivel nem egy helyen lakunk.Ez megoldás a részéről?2013. máj. 3. 10:22
1/4 anonim válasza:
Szerintem azért viselkedik így, mert egy barom, te meg hülye vagy, hogy még szóba állsz vele...:)
3/4 anonim válasza:
hülye macso-tettetö. Kemeny akar lenni es ugy kinezni.
Mindig ez a megoldas: Ha ö megy csajozni, akkor te is mesz pasizni. Kiakad erre? Mit erdekel teged? Egyenlöseg van, szabad vagy, nem akar töled semmi komolyat, akkor ne mondja meg, hogy kivel hol talalkozzal.
Ha majd letisztazta magaban a dolgokat, akkor majd hivjon fel, addig meg csajozzon amennyit akar, te is pasizol amennyit jol esik.
4/4 anonim válasza:
Én is ismerek egy ilyet, nevetséges.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!