Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Normális, ha így viselkedik?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális, ha így viselkedik?

Figyelt kérdés
Az a helyzet, hogy a barátomnak vannak mostanában furcsa dolgai. Van úgy, hogy nem beszélünk 3 napig, 1-2 smst váltunk. Nem szoktam "hisztizni" már miatta, pedig nagyon hiányzik, és rosszul esik, hogy nem hív.Régebben, mikor picit túlreagáltam a hasonló dolgokat, mindig megsértődött, több héten keresztül megvolt a probléma. Most pedig, amikor nem említem meg, hogy "nem hívtál, valami baj van?" akkor meg az van, hogy nekem nem számít, hogy beszélünk vagy sem... Mit mondjak neki? reagáljam le?Vagy hagyjam, hogy gondoljon amit akar?
2013. jan. 9. 15:55
 1/1 anonim ***** válasza:
teljesen normális...
2013. jan. 9. 16:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!