Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért viselkedik így a párom?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért viselkedik így a párom?

Figyelt kérdés
Én 31 éves átlagos nő vagyok, a párom 26 éves jó képű, 2 éve vagyunk együtt van 1 szép 1 éves fiunk, amíg terhes voltam nagyon feszült ideges voltam ,így sok volt a vita köztünk. Ő minden munkahelyen ahol dolgozott mindig lelkizik egy 18-19 éves nővel, a mostani melóhelyen is elkezdett beszélgetni egy 19 évessel vele is lelkizik. Végül már tel.számot cseréltek és már a párom szakítani akkar velem, fotozkodik kollégakkal de egy másikkal túl össze bujosra sikerült folyton veszekedunk. Miért nem tud normálisan viselkedni?
2013. jan. 8. 18:42
 1/6 anonim ***** válasza:

azért mert ö még nem érett,felnött 31éves mint te,

hiba volt vele kezdeni,tudhattad volna,hogy ez lesz,magadkorúval,vagy idösebbel kellett volna

2013. jan. 8. 18:45
 2/6 A kérdező kommentje:
Most megint munkahelyet vált és mondta hogy valtozzak meg, ne veszekedjek annyit vele meg legyek kedves. De már nem szerlmes belém hanem szeret és kötődik hozzám. Lehet még belém szerelmes?
2013. jan. 8. 18:45
 3/6 A kérdező kommentje:
De előttem volt egy 3 évvel fiatalabb párja 5 évig ugyan ezt csinálta
2013. jan. 8. 18:50
 4/6 anonim válasza:

Ha 31 évesen ilyen kérdést teszel fel(, főleg, hogy ez egy nyilvános oldal) akkor értem, hogy miért akar szakítani. De mivel mindenkinek kell egy kis tanácsadás ezért próbálok valamit össze szedni.

Először is. Próbáld meg érteni a párodat. Legyél egy kicsit kedvesebb és ne keresd a konfriktust, próbálj neki igazat adni vagy megérteni.

Másodszor. Ha veszekedésbe torkollik az egész akkor ne a gyerek előtt, meg persze fogd vissza magad és ne kiabáljatok, mert az senkinek sem jó. (se neked, se a kapcsolatodnak, se a gyereknek főleg nem a szomszédoknak, ha vannak.)

Harmadszorra. Próbálj neki kedveskedni, kis sütikkel, tiszta lakással stb... Dugjatok, az sem kihagyandó.

Negyedszerre. És ami szerintem a legfontosabb. NÉZZ MAGADBA!

2013. jan. 8. 18:59
 5/6 A kérdező kommentje:
De én megteszek mindent neki a kedve szerint csinálok mindent, még az ágyba is azt nezem hogy mi jó neki,a vita azért van mert ilyeneket csinál, és nehezen bízom benne. Az előző párja nem vitázott nem volt féltekeny és mégis ezt csinálta vele.kevés a sex heti 1-2 ,nem visz el sehova, pecazni jár, és nem nézi mi jó. Persze hogy viták vannak. Megbeszéltük hogy megvaltozunk mind a ketten. De ő szerintem nem igazán tud.az előző párja a kevés sex miatt csalta meg.
2013. jan. 8. 19:13
 6/6 A kérdező kommentje:
De ezek után is szerelmes vagyok belé.
2013. jan. 8. 19:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!