Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A párom kegyetlenül és ridegül...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A párom kegyetlenül és ridegül elhagyott. Az elhagyott fél szenvedései miatt jogos lenne a revans, a bosszú?

Figyelt kérdés
SOkat szenvedett ez az elhagyott fél. Hitt a párjának. A párja mindig mondta hogy "soha senkiért semmiért nem hagylak el". Amikor még együtt voltak, kérdezte az elhagyott fél a párjától, hogy tudván, milyen rosszul érinti egy szakítás, pláne ha nagyon nagyon szerelmes(ezt tudtára is hozta a párnak), szóval kérdezte hogy bebiztosíthatja e magát arra az esetre, ha a pár elhagyná őt.(tehát szerezhet-e lánybarátokat,akikkel ha szakítás lesz azonnal összejönne) Erre a válasz felháborodás volt, mondván soha nem fog elhagyni. Mégis megtörtént. Méghozzá súlyos fizikai és lelki következményekkel járva az elhagyott fél számára. Jogosan merül fel akérdés, hogy ilyenkor bosszút állhat-e a szerencsétlen naiv és hiszékeny, illetőleg vak flótás. Az idő nem számítana.Mert ez az elhagyott fél soha nem felejt, még akkor sem ha már egy másik lánnyal éli boldog családi életét 2 gyermekkel. Bízzak Istenben, hogy lerendezi Ő, vagy majd valamikor én adjam vissza amit "kaptam"?(mindegy hogy mikor, amikor a legalkalmasabb)
2013. máj. 19. 09:58
1 2 3
 21/27 A kérdező kommentje:
persze ő is gyakoris :D
2013. máj. 19. 12:56
 22/27 anonim ***** válasza:
100%
Nekem írhatsz privit, meghallgatlak, de a bosszú szerintem sem megoldás. Illetve ha mindenképp bosszú, akkor a legjobb az, ha látja, hogy te boldog vagy mással, kiegyensúlyozott vagy, túl léptél rajta. Ja és ez a más lehetőleg nézzen ki nála sokkal jobban. :DDD
2013. máj. 19. 13:37
 23/27 anonim ***** válasza:
100%
Felesleges a bosszú, mert később te fogod megbánni, hogy te is gyökér voltál.
2013. máj. 19. 18:37
 24/27 anonim ***** válasza:
Nemhinném, ha ennyire komoly lenne az ügy nem írnád le itt mi törtét veled csak azértis.
2013. máj. 19. 19:23
 25/27 A kérdező kommentje:
Nem bosszulom meg mert eza lány még szeret engem és én i sőt. Csupán a nagyon rossz természetem miatt kell egy kis szünet
2013. máj. 19. 20:00
 26/27 anonim ***** válasza:
0%
Jogos lenne-e a bosszú? Az lenne jogos, ha az ilyen még többet szenvedne. Addig, amíg hozzá nem szokik a fájdalomhoz, hogy végül a fájdalom, mintha megszűnne. Csak egy ember lehet annyira ostoba, hogy szeretetre van szüksége.
2013. jún. 14. 02:11
 27/27 anonim ***** válasza:
Sok kapcsolat végződik szakítással, ilyen az élet. Ilyenkor sírj egyet, idd le magad, aztán lépj tovább. Az sem lenne rossz, ha szakemberhez fordulnál, ha hétköznapi dolgokat nem bírsz elviselni. Ha fóbiám van pl. az épületektől, nem a környezetemtől várom el, hogy mindent lebontsanak a közelemben. Az olyan giccses közhelyeket, mint a "soha nem hagylak el" vagy "egész életemben rád vártam", nem kell szó szerint venni, akkor sem, ha a másik abban a pillanatban komolyan is gondolja, mert ő sem tudhatja előre. Az meg bunkóság, hogy már a kapcsolat alatt tartalék lányokat gyűjtenél, nehogy egy napig szingli légy. Csak ennyiért bosszút állni főleg ne akarj, mint egy pszichopata.
2014. jan. 21. 18:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!