Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A barátnőm olyat vágott a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátnőm olyat vágott a fejemhez, hogy köpni, nyelni nem tudtam hirtelen. Ti hogy reagáltatok volna erre?

Figyelt kérdés
A barátnőmmel 4 hónapja vagyunk együtt.Egy vitába keveredtünk amikor azt vágta a fejemhez,hogy hiába szeretem ő azt érzi,hogy ha nem fekszik le velem akkor én előbb-utóbb elhagynám vagy megcsalnám.Természetesen erre egy jó nagy hatásszünet után azt válaszoltam,hogy hülyeségeket beszél de hát... Szerintetek elvárhatja egy lány azt egy előtte rendszeresen szexuális életet élő férfitől,hogy felhagyjon a szexuális életével érte ?

2013. jún. 11. 23:26
1 2 3 4 5 6 7
 51/68 anonim ***** válasza:
Amúgy nekem ez nem tiszta, szűz még a lány? Mert ha nem, lehet nagyon rossz emlékei vannak az elsőről. Ha te kényezteted azt élvezi legalább?
2013. jún. 12. 00:51
 52/68 A kérdező kommentje:
Szűz még,igen a pettingünk alatt általában ő elmegy.(én nem)
2013. jún. 12. 00:54
 53/68 anonim ***** válasza:
mennyire vallásos a drágA?
2013. jún. 12. 00:57
 54/68 A kérdező kommentje:
Egyáltalán nem vallásos,nem ilyen eredetű a "probléma".
2013. jún. 12. 00:59
 55/68 anonim ***** válasza:

Azt a mindenit mi van itt...:)

Nehezemre esett elolvasni az összes kommentet, de muszáj volt, igaz a felét már elfelejtettem, mert ez már szinte "vitába" váltott át, mint sem hogy a kérdezőt segítse...

Nos mivel még reggel van, így a felét elfelejtettem, így lehet hogy ismétlek valakit. A véleményem:

- Szerintem nem véletlen várt a barátnőd 17 éves koráig a szüzessége elvesztésével. Több mint valószínű azért, mert még nem érzi magát rá késznek, és mivel az első szex maradandó nyomot hagyhat (lehet pozitív vagy negatív is) ezért nem akarja elkapkodni, csak azért mert "az a divat", vagy éppenséggel mert "érzelmi zsarolás" alá vetik.

- Szerintem a 4 hónap az még annyira nem gáz, pléne ha van petting. A petting is egy lépés a szex felé, ha már erre nyitott sajnos türelmesnek kell lenned, de ez már haladás. Az hogy te nem tudsz így elmenni, "meg kell tanulnod"...most ez hülyén hangzik, de ez mind elme kérdése, ha már úgy állsz neki hogy "úgy sem megyek el", nem is fogsz...így már nem is lesz élvezhető, amit a barátnőd csinál...

- Sokan írták a cölibátust, meg hogy örökre felhagyni a szexuális életet...de ezt honnan veszik? Senki nem mondta, hogy szűzen akar meghalni a barátnőd...így nem is értem ezt a felháborodást...

- Viszont szerintem annak is oka van, hogy ezt a barátnőd a fejedhez vágta...biztos nem véletlenül csúszott ki a száján. Gondolom akkor már utalgathattál neki, éreztethetted vele igaz? Ha igen, akkor bnkó vagy és nincs jogod felháborodni. Egy nő nem véletlen érez ilyet szerintem...

- Ráadásul miután ezt a fejedhez vágta, és te egy nagy hatásszünettel válaszoltál az olaj a tűzre...jelen esetben. Ilyenkor a nők képesek kombinálni: "na biztos azért várt ennyit a válasszal, hogy kamuzzon valamit", "tudtam, hogy igazam van azért hallgat"...stb. Igen, hülyeségnek tűnhet, de a nők java ilyen, persze biztos vannak kivételek.

Ezt az egyik előttem szólónak:

- Nem csak kiéhezett rbancok vannak ezen az oldalon akiknek csak a szex a fontos (azt hiszem ez volt a mondandód egyik részének a lényege)...megcáfollak, 6 éves kapcsolatom van, ami nem a szexen alapul...

Ez egy másiknak szól aki leszólta azt akit én az előbb :D

- Az hogy 2 évig várt a szüzességével, miért lenne gáz? Szerintem nagyon is jó dolog, hogy nem kfélte végig a fél falu, város 14-15 évesen és várt vele...miért ne várhatna? Miért ne lehetne "formalitás" a mai párkapcsolatokban? Ezt nem értem. Nem kötelező azonnal a szex-szel kezdeni és hasonlók. Sőt ezt nem is nevezném formalitásnak mert ez nem az...Ő ezt így szerette volna, be is váltotta, a párja kibírta, mert SZERETTE (gondolom én) és azóta is együtt vannak. Szerintem ez szép dolog.

A tanácsom pedig:

Ha már most úgy érzed hogy "meghalsz" szex nélkül akkor inkább szakíts vele, megfogja érteni és jobb mintha tényleg megcsalnád, mint ahogy ezt leszűrtem...4 hónap az még nem a világ vége, itt még csak jóformán ismerkedtek, fellángolások hada, rózsaszín köd...szerencsére nem évekről van szó...Szóval a döntés rajtad áll.

Kicsit összevissza lett, én is belekeveredtem, de úgy érzem korrekt választ adtam, és jöhetnek a lepontozások, CSAK azért, mert én is jogosnak tartom hogy még nem feküdt le vele a csaj...;) (Csak mert azok kaptak lepontozást, akik mellette állnak...;) )

Üdv: Blair

2013. jún. 12. 08:21
 56/68 anonim ***** válasza:

És miért nem mondtad meg neki, hogy az emberek 99,9%-a nem marad (vagy félrelép), ha egyáltalán nincs szex?

Magyarázd el neki, hogy várni tudsz addig, amíg felkészül, de örökké nem fogsz várni. És jobb ha tőled tudja meg, más sem fog örökké várni.

2013. jún. 12. 08:36
 57/68 anonim ***** válasza:

Viszont igazán megtaníthatnád neki, hogy hogy csinálja, hogy neked is jó legyen...

Gondolom magadnak ki tudod verni. Talán ha megtanítanád a technikájára, neki is menne.

2013. jún. 12. 08:38
 58/68 anonim ***** válasza:
Nyilvan nem kell orokke varnod te suger -.- de lesut rolad hogy mar alig varod hogy megkefelhesd....ilyen hozzaallassal en sem akarnek veled lefekudni.....
2013. jún. 12. 09:25
 59/68 anonim ***** válasza:

"Szűz még,igen a pettingünk alatt általában ő elmegy.(én nem)"

Rég dobtam volna. Mit képzel az ilyen?!

2013. jún. 12. 10:31
 60/68 anonim ***** válasza:

Nem azért, de úgy mondod ezt a 4 hónapot, mintha az olyan hosszú idő lenne. Nem olyan sok az egy kapcsolatban. na de nem ez a lényeg... Szóval nem értem, miért beszélsz végtelenségről, meg arról, hogy örökre fel kell hagynod a szexszel. Ha pettingeltek, nem hiszem, hogy ne izgatná a dolog, csak még szeretne várni. Egyébként azzal, ha sokat erölteted (nem fizikailag gondolom, az más kategória lenne), és sokszor felhozod a témát, azzal csak még nagyobb nyomást teszel rá, pedig valószínűleg amúgy is fél, és így csak még kevésbé fogja akarni. Ezt tapasztalatból tudom, mert a barátom nekem is hasonlóan viselkedett az elején, de aztán szeencsére megértette. 9 hónapot kellett várnia, és neki is megérte, nem csak nekem.

Egyébként persze, jogod van úgy dönteni, hogy inkább nem várod meg, ezt neked kell eldöntened, hogy szereted e annyira, hogy kivárd, amíg neki is jó. De semmiképp se erőltesd, azzal nem fogsz előbbre jutni. Ha megértő vagy vele, az csodákra képes! :)

2013. jún. 12. 16:08
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!