Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A barátnőm olyat vágott a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátnőm olyat vágott a fejemhez, hogy köpni, nyelni nem tudtam hirtelen. Ti hogy reagáltatok volna erre?

Figyelt kérdés
A barátnőmmel 4 hónapja vagyunk együtt.Egy vitába keveredtünk amikor azt vágta a fejemhez,hogy hiába szeretem ő azt érzi,hogy ha nem fekszik le velem akkor én előbb-utóbb elhagynám vagy megcsalnám.Természetesen erre egy jó nagy hatásszünet után azt válaszoltam,hogy hülyeségeket beszél de hát... Szerintetek elvárhatja egy lány azt egy előtte rendszeresen szexuális életet élő férfitől,hogy felhagyjon a szexuális életével érte ?

2013. jún. 11. 23:26
1 2 3 4 5 6 7
 31/68 anonim ***** válasza:
10%

Lilikécske:

4 hónapja járnak együtt!

Egészséges, fiatal nőnek is már igénye kellett volna, hogy legyen.

Az biztos, hogy ha egyszer talán engedi is, fergeteges élményékre ne nagyon számíts, ugyanis szinte kizárt, hogy 0 érdeklődés után lelkes szerető lesz. Majd akkor is 2 hetnte jó ha egyszer engedni fogja.

2013. jún. 11. 23:54
 32/68 acelsziv ***** válasza:

"hiába szeretem ő azt érzi,hogy ha nem fekszik le velem akkor én előbb-utóbb elhagynám vagy megcsalnám"

Akkor miért nem fekszik le veled? Mire vár?

2013. jún. 11. 23:54
 33/68 anonim ***** válasza:

Egyetértek a 31-el.

Nincs sok esélyed jó orális szexre. A többi gusztustalan dolgot meg ne is említsük :)

2013. jún. 11. 23:56
 34/68 A kérdező kommentje:
32# nagyon jó kérdés, ez fogalmazódott meg bennem is egyből.És egyszerűen nem értem,hogy hogy lehet emiatt dühös,hogy én képes lennék elhagyni ha nem szexelnénk.
2013. jún. 11. 23:57
 35/68 anonim ***** válasza:
Miért ne lenne szex a hátralévő életedben? Ezt nem is értem. Ha még hónapokig akarja tartogatni magát, akkor kuka. Amúgy is béna lesz.
2013. jún. 11. 23:57
 36/68 anonim ***** válasza:

Szóval olyat vágott a fejedhez, ami igaz? Meg ne sajnáljalak!

Hagyd el inkább, és hagyd meg azoknak, akik megbecsülnék ezt a lányt!

2013. jún. 11. 23:58
 37/68 A kérdező kommentje:
Vagy ez csak nekünk férfiaknak nyilvánvaló dolog? Fordított esetben mondjuk egy lány belemenne ebbe ?
2013. jún. 11. 23:58
 38/68 anonim ***** válasza:
Egyébként miért csinálsz filozófiai kérdést a dologból? Nincs szex, nincs kapcsolat, de ezt neki nyílván nem kell mondani, mert túl éretlen ahhoz h megértse.
2013. jún. 12. 00:00
 39/68 A kérdező kommentje:
Igen olyat vágott a fejemhez ami igaz,viszont szerintem értelmetlen. 100ból 99 20 éves nem hagyna fel a szexuális életével.SZERINTEM
2013. jún. 12. 00:00
 40/68 anonim ***** válasza:
Hé! Ezen semmi, de semmi megbecsülnivaló nincs. A szerelemnek része a szexualitás. Nőként mondom ezt. Ez így nem kapcsolat. Szerintem ő nem szeret téged igazán, szenvedéllyel, vagy pedig a 0-nál is sivárabb szexuális kultúrája van.
2013. jún. 12. 00:02
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!